Ο Δημήτρης Σκουλός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Η συγκινητική του ανάρτηση

12.07.2021
Ο Δημήτρης Σκουλός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Η συγκινητική του ανάρτηση
Ακόμη μία κόρη για τον έλληνα φωτογράφο και κριτή του GNTM και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Σκουλός με τρεις γυναίκες στη ζωή του πια. Μόλις πριν από λίγο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του, μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

To "βραχιολάκι" της μικρούλας μοιράστηκε ο γνωστός φωτογράφος και τα λόγια του μας συγκίνησαν καθώς αποκάλυπταν, σε όλο τους το μεγαλείο, τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και τη μεγαλύτερη κόρη του.

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα .❤️»

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης αυτής τον Μάρτιο, με μια γλυκύτατη φωτογραφία της μεγάλης του κόρης, Μάιρας, που φιλά την κοιλιά της μητέρας της, Τζέλας.

Και σε αυτή την περίπτωση, τα λόγια του φωτογράφου συγκινητικά -ωδή στη γυναίκα, για την ακρίβεια:

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου . Είναι η έμπνευση μου,η χαρά μου,το γέλιο μου,η λαχτάρα μου,η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα», έγραφε τότε.

Όσο για το όνομα της νεογέννητης δεσποινίδας Σκουλού; Το έχει ήδη αποκαλύψει ο πατέρας της σε συνέντευξή του: «Η κόρη μου θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, που τη λένε Θεοδώρα», είχε πει τότε.

Να τους ζήσει!