Κώστας Μπακογιάννης: Η δεύτερη δόση του εμβολίου και η φωτογραφία με το καπάκι

12.07.2021
Κώστας Μπακογιάννης: Η δεύτερη δόση του εμβολίου και η φωτογραφία με το καπάκι
Μεγάλο θέμα είχε προκύψει όταν έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον Covid ο δήμαρχος Αθηναίων και αυτή τη φορά, είπε να προλάβει αντιδράσεις και να κάνει και λίγη πλακίτσα!

Ήταν 15 Μαΐου όταν ο Κώστας Μπακογιάννης εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του Astra Zeneca και αποφάσισε -όπως και η πλειοψηφία όσων έφταναν σε εμβολιαστικά κέντρα- να μοιραστεί την εμπειρία του μέσω social media.

Η ανάρτηση αυτή, ωστόσο, που σίγουρα είχε ως βασικό στόχο την αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών σχετικά με την ανάγκη του εμβολιασμού, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν λιγάκι... "μούφα".

Ξεκινώντας από την Έλενα Ακρίτα που δημόσια αμφισβήτησε το γεγονός πως όντως εμβολιάστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, εστιάζοντας, μάλιστα στο καπάκι της σύριγγας που υποστήριζε ότι δεν είχε βγει την ώρα του εμβολίου, ήταν πολλοί εκείνοι που θεώρησαν ότι ο Δήμαρχος τους κοροϊδεύει.

Βέβαια πολύ σύντομα η αλήθεια έλαμψε, η κυρία Ακρίτα ζήτησε δημόσια συγγνώμη και το όλο θέμα πέρασε στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα που ήρθε η στιγμή για τη δεύτερη δόση του εμβολίου και το ζήτημα επανέφερε ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος -με μεγάλη δόση αυτοτρολαρίσματος, φυσικά.

Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του που μοιράζεται

«Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά», γράφει στη λεζάντα ο Δήμαρχος και ιδού:

Λίγη ώρα αργότερα, η Έλενα Ακρίτα, τελείως ακομπλεξάριστα και με παρόμοια διάθεση αυτοτρολαρίσματος, του απέδωσε τα εύσημα για την κίνηση μέσα από δική της ανάρτηση.

Σήμερα, ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της και η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε την πληροφορία μέσα από ένα story. Ιδού: