5 ζευγάρια του Χόλιγουντ με τις πιο ρομαντικές ιστορίες πρώτης γνωριμίας

13.07.2021
5 ζευγάρια του Χόλιγουντ με τις πιο ρομαντικές ιστορίες πρώτης γνωριμίας
Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια διασήμων που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινιών όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Άλλοι διάσημοι συνάντησαν τις μελλοντικές συζύγους τους με λιγότερο λαμπερό τρόπο όπως σε ραντεβού στα τυφλά. Και μερικοί από αυτούς δεν χρειάστηκε καν να βγουν από το σπίτι τους για να συναντήσουν το άλλο τους μισό. Διάβασε παρακάτω τις ρομαντικές ιστορίες που κρύβονται πίσω από μερικά από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κόσμου.

Gisele Bündchen και Tom Brady

Το supermodel και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν από έναν κοινό φίλο. «Στην πραγματικότητα ήταν ραντεβού στα τυφλά. Ήταν μια αστεία ιστορία - γιατί, για κάποιο λόγο, όλοι πίστευαν ότι έπρεπε, να μου βρουν φίλο, έτσι ήταν το τρίτο ραντεβού μου στα τυφλά. Ξέρετε, όταν είδα αυτά τα ευγενικά μάτια, τον ερωτεύτηκα, κυριολεκτικά, αμέσως,» εξομολογήθηκε η Bündchen.

Justin Timberlake και Jessica Biel

Ο Justin Timberlake περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη Jessica Biel «Το έκανα με τον παλιομοδίτικο τρόπο - τηλεφωνικώς», είπε ο πρωταγωνιστής του Friends With Benefits. «Αυτό είναι κάτι που έμαθα τόσο από τον πατριό μου όσο και από τον παππού μου - ότι υπάρχει ένα πράγμα που ονομάζεται ιπποτισμός και δεν χρειάζεται να πεθάνει με τη γέννηση του ίντερνετ. Ο τρόπος που το βλέπω, όταν ζητάς ένα κορίτσι σε ραντεβού, είναι να το κάνεις σωστά και με τρόπο που να μπορεί να ακούσει τη φωνή σου».

George and Amal Clooney

Ο George Clooney δεν χρειάστηκε καν να φύγει από το σπίτι του για να συναντήσει την αγάπη της ζωής του. «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου που είπε: «Συνάντησα αυτήν τη γυναίκα που έρχεται τώρα στο σπίτι σου, την οποία θα παντρευτείς», είπε. Όπως αποδείχθηκε, ο ατζέντης του Clooney είχε δίκιο και το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Πολλά ζευγάρια του Χόλιγουντ γνωρίστηκαν σε κάποιο γύρισμα, αλλά για τη Mila Kunis, το σεναριακό φιλί της με τον Ashton Kutcher ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο-πρώτο. «Είμαι το πρώτο αγόρι που φίλησε; Θεέ μου, δεν είχα ιδέα! Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν το ήξερα γιατί θα ένιωθα υπερβολική πίεση», είπε ο Kutcher. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει με το σκεπτικό ότι κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί, αλλά σύντομα άλλαξαν γνώμη.

Chrissy Teigen και John Legend

Η Chrissy Teigen έκανε εντύπωση στον John Legend όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε γύρισμα. «Μπήκα στο καμαρίνι του John για να τον συναντήσω και σιδέρωνε το εσώρουχό του. Ρώτησα, «Μόνος σου σιδερώνεις;». Απάντησε: «Φυσικά και σιδερώνω». Του έδωσα μια αγκαλιά», είπε η Chrissy αναπολώντας εκείνη τη στιγμή. Το ζευγάρι είναι μαζί από τότε και μεγαλώνει τα δύο του παιδιά.