Blake Lively: Μιλάει για το τρομακτικό περιστατικό με τους paparazzi και τις κόρες της

18.07.2021
Blake Lively: Μιλάει για το τρομακτικό περιστατικό με τους paparazzi και τις κόρες της
Η ηθοποιός προσπαθεί να προστατεύσει τη ζωή των παιδιών της

Πρόσφατα, η Blake Lively έκανε μια ανάρτηση στα social media ως απάντηση σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες paparazzi με την ίδια και τα τρία παιδιά της, τις κόρες James, Inez και Betty, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της, Ryan Reynolds.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Νέες τρυφερές φωτογραφίες στο αυτοκίνητο ενώ είναι κολλημένοι στην κίνηση

Η ηθοποιός μίλησε για την "τρομακτική" εμπειρία πίσω από τις φωτογραφίες, γράφοντας: "Επεξεργάζετε αυτές τις εικόνες για να φαίνεται σα να χαιρετάω χαρούμενη, αλλά αυτό δεν ισχύει", έγραψε η Lively. "Η πραγματική ιστορία είναι ότι τα παιδιά μου διώκονταν από άντρες όλη την ημέρα. Ένας άγνωστος στο δρόμο μίλησε μαζί τους γιατί ήταν τόσο ενοχλητικό",είπε η Lively, γράφοντας ότι προσπάθησε να "πλησιάσει ήρεμα" αυτόν τον φωτογράφο, ο οποίος "έτρεχε και κρυβόταν". "Πού είναι η ηθική σου εδώ; Θα ήθελα να μάθω. Ή απλά δεν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια των παιδιών; Παρακαλώ σταματήστε να πληρώνετε μεγάλους άντρες για να κρύβονται και να κυνηγούν παιδιά", πρόσθεσε η ίδια.

Priyanka Chopra: Η απαξιωτική της συμπεριφορά προς τον πρίγκιπα Harry και την Kate Middleton (βίντεο)

Η Lively δεν είναι η μόνη celebrity μαμά που έχει μιλήσει για τις εμπειρίες της με τους paparazzi να φωτογραφίζουν τα παιδιά τους. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gigi Hadid δημοσίευσε μια δημόσια έκκληση για το απόρρητο της κόρης της, όταν έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από όλους τους "λογαριασμούς παπαράτσι, τον Τύπο και τους θαυμαστές να θολώσουν την ίδια και το παιδί της σε όλες τις εικόνες.

"Ξέρετε ότι ποτέ δεν έχουμε μοιραστεί σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα κοινωνικά μέσα", έγραψε το 26χρονο supermodel. "Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς να μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και να μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά την παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει. Ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και αν προέρχονται από μια διάσημη οικογένεια", πρόσθεσε.