Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρης της σαράντισε και μάθαμε το δεύτερο όνομά της

20.07.2021
Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρης της σαράντισε και μάθαμε το δεύτερο όνομά της
Το "Σιέννα" το ξέρουμε, όμως υπάρχει ακόμη ένα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στις 9 Ιουνίου και λίγο αργότερα αποκάλυψε το όνομα που επέλεξαν να της δώσουν: Σιέννα!

Σήμερα, με μία της ιστορία η ελληνίδα ηθοποιός μας θύμισε ότι η Σιέννα Ηλέκτρα, όπως θα είναι, τελικά, ολόκληρο το όνομά της, σαράντισε και, κατά το έθιμο, πήρε την ευχή από την εκκλησία.

Αν αναρωτιέται κανείς περί Ηλέκτρας, πρόκειται για το όνομα της πεθεράς της Οικονομάκου και δίνεται προς τιμήν της.

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της - Το επικό σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται συχνά εικόνες από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Σημειώνουμε μεταξύ αυτών την ανάρτηση που μοιράστηκε μία εβδομάδα μετά τον δεύτερο τοκετό και έδειξε πώς είναι το σώμα της.

Σε κάθε της ανάρτηση, οι αντιδράσεις των followers της (ένα εκατομμύριο στον αριθμό) είναι θετικές. Τα παιδιά της, βέβαια (και γενικότερα τα προσωπικά της) φαίνεται ότι είναι τα πιο δημοφιλή θέματα.

Όπως για παράδειγμα αυτή η ανάρτηση που είχε κάνει στην πρώτη τους βόλτα ως τετραμελής οικογένεια.

"Η ζωή μου όλη" διαβάζουμε στη λεζάντα. Εκείνη στο κλικ πίσω από το καρότσι με την μπεμπούλα και μπροστά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, με τον γιο τους, Μάξιμο, στους ώμους του. Ευτυχία.