Άντζελα Γκερέκου: Σταματά, προσωρινά, τα γυρίσματα λόγω πένθους

22.07.2021
Άντζελα Γκερέκου: Σταματά, προσωρινά, τα γυρίσματα λόγω πένθους
Η ηθοποιός συμμετέχει στη σειρά "Η Γη της Ελιάς" που γυρίζει ο Ανδρέας Γεωργίου για το Mega.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο 251 Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες και ενώ, όπως αναφέρθηκε, περίμενε να πάρει εξιτήριο, άφησε τις δυο γυναίκες της ζωής του να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν τα τραγικά πρόσωπα στη κηδεία του σπουδαίου έλληνα ερμηνευτή και δεν άφησαν στιγμή η μία την αγκαλιά της άλλης.

Καιρό, σίγουρα, χρειάζονται και οι δυο για να πενθήσουν την απώλειά τους και χρόνο, φαίνεται ότι ζήτησε η Άντζελα Γκερέκου από τους παραγωγούς της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με την ON Time, η πρόεδρος του ΕΟΤ σταμάτησε τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», όμως. αυτό θα είναι για λίγο και η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Στη φωτογραφία, ο δημιουργός της σειράς με τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού θεάτρου που έχει μαζί του φέτος, τη Μάρω Κοντού, την Άντζελα Γκερέκου και τη Λυδία Κονιόρδου.