Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το πώς διαχειρίστηκε τις αμφιβολίες της για το εάν είναι κατάλληλη για μαμά

27.07.2021
Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το πώς διαχειρίστηκε τις αμφιβολίες της για το εάν είναι κατάλληλη για μαμά
Η νέα μαμά Gigi Hadid δεν κρύβει τίποτα από τους θαυμαστές της στα θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα. Από την ημέρα της άφιξης της κορούλας της, Khai, η οποία είναι πλέον 10 μηνών, το supermodel αναφέρεται συχνά στο ταξίδι της μητρότητας. Συγκεκριμένα η Hadid βρίσκεται στο εξώφυλλο του καινούργιου Harper's Bazaar και συζητά για το άγχος και την εγκυμοσύνη και πιο συγκεκριμένα, για το πώς μια παλιά συνήθεια της την έσωσε από τις ενοχλητικές σκέψεις της.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, είχα ένα ημερολόγιο που το ονόμασα το καλό μου ημερολόγιο και ένα ημερολόγιο που το ονόμασα το κακό ημερολόγιο μου. Δεν ήταν τόσο αναλυτικό, αλλά το ένα ήταν περισσότερο για τις αναμνήσεις, για την Khai», είπε η Hadid στο περιοδικό.

Το «κακό ημερολόγιο», όπως το έχει ονομάσει, ήταν για τις μέρες που την έπιανε το άγχος της, αναγκάζοντάς την να αμφιβάλλει για το αν ήταν πραγματικά φτιαγμένη για την μητρότητα. «Ήταν για τις ανησυχίες μου και τις μέρες που αναρωτιόμουν αν, “Είμαι αρκετά καλή για να είμαι μαμά;”» συνέχισε. «Δεν ήθελα να αισθάνομαι ένοχη για το ότι ένιωθα αυτά τα πράγματα ή για αυτά που έγραφα».

Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το γιατί δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

Γιατί λοιπόν να μην συγκεντρώσω τα πάντα σε ένα μέρος; «Μου άρεσε πολύ ο διαχωρισμός», εξήγησε, προσθέτοντας, «Ίσως μια μέρα να της δώσω [της Khai] το κακό ημερολόγιο για να γνωρίζει την αλήθεια γύρω από αυτά».

Όσον αφορά στην ώρα που αισθάνεται ότι πρέπει να γράψει τις σκέψεις της, λέει: «Γράφω στο πίσω μέρος των αποδείξεων και τις κρατώ σε ένα σημειωματάριο. Tα ημερολόγιά μου είναι παντού γύρω στο σπίτι. Απλώς διαλέγω όποιο από τα δύο είναι πιο κοντά μου και γράφω. «Η Hadid σημείωσε ότι οι σελίδες της είναι συχνά μουτζουρωμένα επίσης με τυχαίες σκέψεις».

Το να κάθεται, να σκέφτεται και να γράφει είναι ο αγαπημένος τρόπος της πανέμορφης μαμάς, για να αντιμετωπίσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, ένα χόμπι που υιοθέτησε πριν από την καραντίνα. Mια διέξοδος για το άγχος της ενώ ήταν ακόμα έγκυος στην Khai.