Justin Bieber: Κλέβει τις εντυπώσεις ως μοντέλο του οίκου Balenciaga

30.07.2021
Justin Bieber: Κλέβει τις εντυπώσεις ως μοντέλο του οίκου Balenciaga
Eίναι γνωστό ότι o καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia δεν επιλέγει συνήθως πρώτης γραμμής celebrities για τις καμπάνιες του οίκου του.

Ενώ λοιπόν κάναμε μια περιήγηση στο Instagram, είδαμε στον επίσημο λογαριαμό του οίκου Balenciaga, μια ανάρτηση με ένα μοντέλο που μας θύμισε πολύ τον Justin Bieber. Θα μπορούσε να είναι όμως; Και όμως ναι, είναι πραγματικά αυτός.

Justin Bieber για τη Μήλο: "Αυτό το μέρος είναι βγαλμένο από όνειρο"

Φορώντας ένα oversized δερμάτινο μπουφάν, ένα φούτερ με κουκούλα, ένα track pant , και την κλασική Neo τσάντα του οίκου που εκσυγχρόνησε ο Gvasalia, ο τραγουδιστής ολοκληρώνει το look του με ένα ζευγάρι αθλητικών DIY Runner Sneakers. Στο πλαίσιο της τελευταίας καμπάνιας τoυ οίκου, ο Biebs πρωταγωνιστεί μαζί με την Isabelle Huppert, την οποία, αν την είδες στο κόκκινο χαλί στις Κάννες πριν λίγες εβδομάδες, θα ξέρεις ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το ολόμαυρο σύνολο Balenciaga το οποίο συνδύασε με τις μυτερές μπότες του ίδιου οίκου μαζί με τεράστια γυαλιά ηλίου.

Η Huppert και ο Bieber είναι πλέον από τους αγαπημένους του οίκου, μαζί με την παλιά μούσα της Balenciaga , μοντέλο και καλλιτέχνιδα Eliza Douglas. Tην καμπάνια φωτογράφισε η Αμερικανίδα art photographer Katy Grannan, η οποία είναι γνωστή για τα extreme πορτρέτα της.