"Sex and the City": Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Kim Cattrall;

29.07.2021
"Sex and the City": Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Kim Cattrall;
Όσα είπαν οι παραγωγοί του πολυαναμενόμενου reboot της δημοφιλούς σειράς

Το HBO Max φέρεται να ετοιμάζεται να ανακοινώσει την 2η σεζόν της αναβίωσης του "Sex and the City", "And Just Like That", πριν καν βγει στον αέρα η πρώτη. Αλλά αυτό ίσως δεν είναι η μόνη έκπληξη που επιφυλάσσεται.

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reboot του "Sex and the City"

Πηγή κοντά στην παραγωγή του show αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Kim Cattrall να εμφανιζόταν στη δεύτερη σεζόν. Η πηγή είπε ότι η παραγωγή και οι κριτικές των θαυμαστών για την αναβίωση ήταν συντριπτικά θετικές, ενώ η "πόρτα είναι ανοιχτή" για την επιστροφή της Cattrall στο cast.

"Το κοινό την αγαπά και την εκτιμά και θα ήθελε πολύ να τη ξαναδεί. Αν οι εκπρόσωποι της μας καλούσαν τώρα και μας έλεγαν ότι ήταν διαθέσιμη - θα την κλείναμε στην πρώτη πτήση για τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει ακόμα χρόνος", είπε η πηγή.

"Sex and the City": Οι κόρες της Charlotte είναι πλέον αγνώριστες

Το HBO Max δεν σχολίασε ούτε επιβεβαίωσε αν η Cattrall θα μπορούσε να επιστρέψει. Ωστόσο, η επικεφαλής περιεχομένου Casey Bloys, δήλωσε στο TVLine τον Φεβρουάριο τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν να αφαιρέσουν τη Samantha από τη γυναικεία παρέα. "Οι φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες. Νομίζω ότι είναι πολύ ενδεικτικό των πραγματικών σταδίων της ζωής. Προσπαθούν να πουν μια ειλικρινή ιστορία για τη γυναίκα στα 50 της στη Νέα Υόρκη. Θα πρέπει λοιπόν όλα να είναι κάπως οργανικά και οι φίλοι που έχεις όταν είσαι 30, μπορεί να μην υπάρχουν όταν είσαι 50".