"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη καταστράφηκε επειδή έπασχε από ανάγκη θαυμασμού"

30.07.2021
"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη καταστράφηκε επειδή έπασχε από ανάγκη θαυμασμού"
Ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία είχε συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν”, αναφέροντας πως η πολυαγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε ανάγκη από επιβεβαίωση, κάτι που τελικά είχε αρνητικό αποτέλεσμα στην καριέρα της.

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

"Στην ταινία συνεργάστηκα και με ένα μεγάλο όνομα της εποχής, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν καλή συνάδελφος, αλλά ενώ ήταν πολύ ταλαντούχα, κατέστρεψε το ταλέντο της, κάνοντας μανιέρα. Είχε εφαρμόσει ένα στυλ να κάνει την ωραία και δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό", δήλωσε η ηθοποιός.

Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια...για μια μαγειρίτσα

"Κρίμα, γιατί είχε πολύ ταλέντο και εγκλωβίστηκε. Έπασχε από ανάγκη να τη θαυμάζουν και να την αναγνωρίζουν. Μάλιστα, εγώ είχα προσπαθήσει με φιλικό τρόπο να τη βάλω σε ένα κλίμα ποιότητας, γιατί δεν είχα αντιπαλότητες, είχα άλλη κουλτούρα και δεν με ενδιέφεραν αυτά, με τη λάμψη που ήθελε βέβαια, αλλά είχε κολλήσει στην εικόνα της ναζιάρας και δεν ήθελε να ξεκολλήσει. Ήταν της μόδας αυτό τότε και την αναδείκνυε πολύ", πρόσθεσε η ίδια.