Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

14.08.2021
Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της
Η μοναχοκόρη του Τόλη Βοσκόπουλου επέστρεψε στα social media μετά την τεράστια απώλεια.

Στις 19 Ιουλίου 2021 η φωνή του θρυλικού "πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού" σίγησε οριστικά. Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια ο Τόλης άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και τους αμέτρητους, απανταχού θαυμαστές του.

Το τελευταίο "αντίο" στο Τόλη Βοσκόπουλο
Απαρηγόρητες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

Εκείς τις μέρες τα social media είχαν πλημμυρίσει από εικόνες και τραγούδια του ανεπανάληπτου Τόλη ενώ οι αναρτήσεις της Άντζελας Γκερέκου και της κόρης τους, Μαρίας, είχαν συγκινήσει ιδιαίτερα.

Μετά το δημόσιο αντίο στο πατέρα της, η Μαρία Βοσκοπούλου είχε πάρει τις αποστάσεις της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι σήμερα, που επέστρεψε με μία ανάρτηση από τις διακοπές της.

Δύο εικόνες με φόντο την ανατολή σε κάποια ερημική παραλία μοιράστηκε η Μαρία Βοσκοπούλου, που, ενδεχομένως να παραπέμπει στην "επόμενη μέρα" που ξημέρωσε για την οικογένειά της.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται... Ιδού η ανάρτηση της Μαρίας.

Ως προς τα επαγγελματικά της, η Μαρία Βοσκοπούλου σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, ενώ κάνει και μαθήματα ορθοφωνίας και σκοπεύει από την επόμενη χρονιά να επιλέξει τη σχολή υποκριτικής που θέλει να παρακολουθήσει, καθώς θέλει να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Θυμήσου ΕΔΩ την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.