Άννα Βίσση: Η απίθανη φωτογραφία με τις τέσσερις γεννιές μαζί

14.08.2021
Άννα Βίσση: Η απίθανη φωτογραφία με τις τέσσερις γεννιές μαζί
Η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο για την ελληνίδα σταρ και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα.

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα είναι απίστευτα αγαπημένες και δεν χάνουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί όταν η μαμά επισκέπτεται την κόρη στην Αμερική όπου ζει τα τελευταία χρόνια, ή όταν η κόρη έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Την ίδια σχέση έχει η Άννα Βίσση και με τις αδελφές της και τη μητέρα τους, που ζει στην Κύπρο.

Η Άννα μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες από την προσωπική και την επαγγελματική της, βάζοντας τους αμέτρητους θαυμαστές της μέσα στην καθημερινότητά της. Μία πρόσφατη στιγμή που μοιράστηκε σε ένα story της ήταν πολύ συγκινητική.

Σε αυτή βλέπουμε την ίδια με την αδελφή της, Νίκη Μπούφη, τη μητέρα τους, κυρία Σοφία, την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τους δυο γιους εκείνης: "4 γενιές μαζί". Η συγκίνηση μεγάλη όντως.

Η Σοφία Καρβέλα είναι η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος, για την ιστορία έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με την Ανίτα Πάνια, τον 12 ετών Ανδρέα. Η Σοφία ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τους δυο γιους τους, Νικόλα και Νέστορα. Για την ιστορία, τα αγόρια πήραν ο ένας το όνομα του από τους δυο παππούδες του και ο άλλος από τον πατέρα της γιαγιάς Άννας.