«Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θείος μου όταν επαθε καρδιακή προσβολή στο τιμόνι»

19.08.2021
«Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θείος μου όταν επαθε καρδιακή προσβολή στο τιμόνι»
Σε ένα τρομακτικό τροχαίο ενεπλάκη η Alyssa Milano και θέλησε να μοιραστεί δημόσια την τρομακτική και τραυματική της εμπειρία.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η 48χρονη ηθοποιός που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τους τηλεοπτικούς της ρόλους στη σειρά "Who' s the Boss" των 80s και "Charmed" των 90s δεν γινόταν να μην περιγράψει όσα έζησε πρόσφατα ως επιβάτης αυτοκινήτου που διέτρεψε τεράστιο κίνδυνο.

"Ήμουν επιβάτης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θείος μου ο Mitch όταν υπέστη σοβαρή καρδιακή προσβολή που είχε ως αποτέλεσμα να τρακάρουμε. (...) Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που σταμάτησαν να μας βοηθήσουν (...) Δεν θα μπορέσω ποτέ να τους ευχαριστήσω αρκετά για την προσοχή και τη φροντίδα που μαζί με τους νοσηλευτές που έφτασαν από το Ιατρικό Κέντρο του UCLA μας έδωσαν", γράφει μεταξύ άλλων η Milano υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει με τον θείο της, ο οποίος ακόμη βρίσκεται στο νοσοκοκομείο χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ζητώντας πολύ ευγενικά μια σχετική διακριτικότητα από τα Media η ηθοποιός καλεί τον κόσμο όλο να πάρει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών/Ανάνηψης. "Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα κληθείς να σώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου", λέει συγκεκριμένα.

Περαστικά