Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με επιπλοκές από τον κορονοϊό

19.08.2021
Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με επιπλοκές από τον κορονοϊό
Ο δημοφιλής τραγουδιστής διαγνώστηκε με Covid και λίγες μέρες αργότερα παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφάνισε πνευμονολογικά προβλήματα από επιπλοκές του κορονοϊού και νοσηλεύεται στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 37χρονος τραγουδιστής είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid πριν από μερικές μέρες, όμως με συμπτώματα που του επέτρεπαν να παραμείνει στο σπίτι του. Ωστόσο, από χθες παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί μέχρι τώρα και σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει όταν «παίρνει τα σχετικά μέτρα», μιλώντας για αντισηπτικά και προφυλάξεις παντός είδους. Προφανώς δεν ήταν αρκετές.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία την εποχή του Covid.

«Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα», είχε πει συγκεκριμένα.