Πέτρος Ίμβριος: "Όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ξαφνικά ότι κάτι τους έχει συμβεί"

25.08.2021
Πέτρος Ίμβριος: "Όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ξαφνικά ότι κάτι τους έχει συμβεί"
Η προκλητική δήλωση του τραγουδιστή για το κίνημα #MeToo

Μια προκλητική δήλωση έκανε ο Πέτρος Ιμβριος σχετικά με το κίνημα #MeToo, μιλώντας στην εκπομπή "Καλοκαίρι #Not", στην οποία επίσης μίλησε για τις πρόσφατες πυρκαγιές και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία για κορονοϊό

Σχετικά με το #ΜeΤoo, μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν συμφωνεί με την παραγραφή του αδικήματος, σχολιάζοντας ωστόσο πως "ξαφνικά θυμήθηκαν όλες ότι κάτι τους έχει συμβεί".

"Ξέρεις, τώρα όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς και ψάξει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή. Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;"

Νίκος Χαρδαλιάς: Επέστρεψε στο καθήκον μετά το ισχαιμικό επεισόδιο - Η ανάρτησή του

Σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, είπε: "Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου. Δεν σου κρύβω είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα, αλλά τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα, δόντια περίεργα, τρίχες στο κορμί μου δεν έχω βγάλει. Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, πρέπει να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;"