Ben Affleck: Τελικά ο λόγος για τον οποίο πήγε στο Tiffany's δεν ήταν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων - Ιδού όλη η αλήθεια

26.08.2021
Ben Affleck: Τελικά ο λόγος για τον οποίο πήγε στο Tiffany's δεν ήταν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων - Ιδού όλη η αλήθεια
Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι ερωτευμένοι ξανά, αλλά ίσως να μην βιάζονται να κάνουν ακόμα το μεγάλο βήμα. Ο Αμερικανός σταρ εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες στο Tiffany's στο Century City της Καλιφόρνια, αλλά πέρα από τις αρχικές εικασίες, ήταν εκεί για έναν πολύ χαριτωμένο λόγο που δεν σχετίζεται με την JLo.

Σύμφωνα με το E! News, ο Affleck έπαιζε κυνήγι θησαυρού αντιμετωπίζοντας τις κόρες του Violet και Seraphina που είχαν κάνει τη μια ομάδα και τον ηθοποιό, τη μητέρα του, Chris Boldt και το γιό του Samuel, που είχαν κάνει τη δεύτερη ομάδα. «Γύριζαν γύρω από το εμπορικό κέντρο και σε διάφορα καταστήματα μαρκάροντας κάθε ένα από τα αντικείμενα που έβρισκαν», ανέφερε μια πηγή. Και φυσικά, ένα από τα καταστήματα στην πορεία έτυχε να είναι το Tiffany's. «Έπρεπε να βρουν κάτι στο κατάστημα», πρόσθεσε η πηγή που έδωσε την πληροφορία. «Ο Ben μπήκε με τον γιο του και τη μαμά του και βρήκαν γρήγορα αυτό που χρειάζονταν και έφυγαν. Ο Ben κρατούσε ένα στυλό και το διέγραψε από τη λίστα του».

Jennifer Lopez: Ξέρεις πώς τη φώναζε χαϊδευτικά ο πρώην σύζυγος, Marc Anthony;

Έτσι, ενώ όλοι πιστέψαμε ότι ο Affleck έκανε αγορές αρραβώνων, ο ίδιος είχε ένα περιπετειώδες απόγευμα οικογενειακής διασκέδασης σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο. Από τότε που το ζευγάρι επέστρεψε από τις εξαιρετικά καυτές μεσογειακές του διακοπές, το επίκεντρο ήταν τα παιδιά. Είτε για τις προετοιμασίες της σχολικής χρονιάς είτε για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου, ο Affleck και η Lopez προφανώς θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν μια καλή συνεργασία για τα παιδιά τους καθώς δεν είναι εύκολο έργο οι μικτές οικογένειες.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Oικογενειακή έξοδος με τα παιδιά τους [photos]

Όσο για τον γάμο, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι είχαν ήδη αρραβωνιαστεί στο παρελθόν και υπήρξε ένα εντυπωσιακό ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον Harry Winston (ο οποίος επίσης έκανε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Garner). Έτσι, αν κάποιος δει τον Affleck να παραμονεύει σε ένα κοσμηματοπωλείο του Harry Winston, τότε θα αρχίσουμε να γινόμαστε καχύποπτοι.