"Spencer": Η αφίσα για την ταινία όπου η Kristen Stewart ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana ραγίζει καρδιές

26.08.2021
"Spencer": Η αφίσα για την ταινία όπου η Kristen Stewart ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana ραγίζει καρδιές
Μια εικόνα χίλιες λέξεις για ένα παραμύθι που δεν είχε happy ending!

Στις 5 Νοεμβρίου 2021 αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους η ταινία του Pablo Larraín για τη ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana. Τίτλος της, το πατρικό της όνομα, "Spencer" και ο ρόλο της στα χέρια της Kristen Stewart. Στην αρχή, η επιλογή αυτή είχε φανεί παράδοξη, όμως, καθώς περνά ο καιρός, οι fans φαίνονται παραπάνω από πρόθυμοι να της δώσουν το benefit of a doubt!

«Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που συνέβησαν ποτέ και δεν θέλω να παίξω απλώς τη Diana - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα», είχε πει η ίδια η Stewart, μεταξύ άλλων, για τη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε!

Το Spencer επικεντρώνεται σε ένα σαββατοκύριακο στο Sandringham Estate της βασιλικής οικογένειας γύρω στο 1992, όταν η πριγκίπισσα Diana συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της με τον Κάρολο τελείωσε και χθες είχαμε την πρώτη αφίσα της ταινίας. "Ράγισε καρδιές". Ιδού:

Πριγκίπισσα Diana: Όλες οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον ρόλο της σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο [video]

Για την ιστορία, σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στςι 31 Αυγούστου του 2021, συμπληρώνονται 24 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana, η οποία, αν ζούσε σήμερα θα ήταν 60 ετών. Θυμίζουμε ότι με αυτή την αφορμή, την ημέρα των γενεθλίων της φέτος οι δυο γιοί της, πρίγκιπες William και Harry έκαναν από κοινού τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμή της στο αγαπημένο της σημείο του Kensington Palace.

Το κρυφό νόημα πίσω από το άγαλμα της πριγκίπισσας Diana