Spencer: Η ταινία της Kristen Stewart ως Diana έχει το πρώτο teaser - Και ο κόσμος κλαίει ήδη [video]

27.08.2021
Spencer: Η ταινία της Kristen Stewart ως Diana έχει το πρώτο teaser - Και ο κόσμος κλαίει ήδη [video]
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου και σε όλες τις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Χθες είδαμε πρώτη φορά την αφίσα για τη νέα ταινία που αφορά στη ζωή της πριγκίπισσας Diana και πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser. Πρωταγωνίστρια η Kristen Stewart η οποία δέχτηκε την πρόκληση αυτή με δέος καθώς, όπως είχε πει, μεταξύ άλλων, «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που συνέβησαν ποτέ και δεν θέλω να παίξω απλώς τη Diana - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα».

Το Spencer επικεντρώνεται σε ένα σαββατοκύριακο στο Sandringham Estate της βασιλικής οικογένειας γύρω στο 1992, όταν η πριγκίπισσα Diana συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της με τον Κάρολο τελείωσε. Το teaser ξεκινά με την άφιξη στο κτήμα για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων (γιατί περί αυτού πρόκειται) και βλέπουμε τις προετοιμασίες για το δείπνο με την Diana σε εμφανή πίεση.

Στο τέλος του κλιπ ακούμε και την αμερικανίδα ηθοποιό που δεν έκρυψε ποτέ πόσο τη δυσκόλεψε το θέμα της προφοράς, να μιλά ως Diana. "Τα ξέρουν όλα", ακούγεται να της λένε... "Όχι, δεν τα ξέρουν", απαντά εκείνη. Και τα υπόλοιπα επί της μεγάλης οθόνης.

Στη σκηνοθεσία, ο Pablo Larraín ο οποίος έχει υπογράψει και τις Jackie και Neruda για τη Jackie Kennedy και τον Pablo Neruda, αντίστοιχα. Ιδού τι είχε πει για την επιλογή της Stewart στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η Kristen είναι μια από τις σπουδαίες ηθοποιούς σήμερα», δήλωσε ο Larraín νωρίτερα φέτος στο Deadline για τη Stewart. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι και πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ δυνατή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να τη σκεφτώ. Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι αυτή η δύναμη της φύσης».