5 σταρ του Χόλιγουντ που έχουν περάσει τα 50 αλλά έχουν νικήσει τον χρόνο

27.08.2021
5 σταρ του Χόλιγουντ που έχουν περάσει τα 50 αλλά έχουν νικήσει τον χρόνο
Πρέπει να υπάρχει κάτι αναζωογονητικό στο νερό του Χόλιγουντ! Αυτή είναι μια σκέψη που όλες έχουμε κατά καιρούς στο κεφάλι μας όταν κοιτάζουμε φωτογραφίες για τις πάντα φρέσκες celebrities που φαίνεται να μην τις επηρεάζει η έννοια του χρόνου. Δες παρακάτω 5 διασημότητες που φαίνεται ότι γνωρίζουν τα μυστικά για να παραμένουν νέες και φρέσκες για πάντα. Σίγουρα υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε από αυτές.

Queen Latifah

Η υποψήφια για Όσκαρ, βραβευμένη με Grammy και Emmy τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε 51 ετών στις 18 Μαρτίου. Η Queen Latifah λέει ότι τρώει πολλά λαχανικά και άπαχο κρέας, ενυδατώνεται τακτικά και πιστεύει ότι όσο είσαι νέα στην καρδιά, η πραγματική ηλικία δεν έχει σημασία.

Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"

Sharon Stone

Η 63χρονη ηθοποιός λέει ότι το μυστικό της νεότητας είναι κάτι που πήρε από τη μαμά της. Όπως έχει πει, της έδωσε ένα βάζο με ενυδατική κρέμα και της είπε να καθαρίζει το δέρμα της, να ενυδατώνεται το πρωί και το βράδυ και αυτό κάνει.

Ο γιος της Liz Hurley είναι... "άβολα" ίδιος με εκείνη [photos]

Elizabeth Hurley

Σήμερα το μοντέλο από τη Μεγάλη Βρεττανία είναι 56 ετών, αλλά στις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, μοιάζει με κορίτσι στα 20 του. Και παρόλο που μοιάζει ότι το καταφέρνει αβίαστα, η αλήθεια είναι ότι καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Οι μέθοδοί της είναι η ενυδάτωση, η ισορροπημένη διατροφή και οι προπονήσεις. Για παράδειγμα, η Elizabeth κάνει οκλαδόν βουρτσίζοντας τα δόντια της και θεωρεί ότι η κηπουρική είναι η κύρια μορφή άσκησής της.

Helena Christensen: Σούπερ sexy στα 52 της σε νέα καμπάνια για φίρμα εσωρούχων

Helena Christensen

Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά το διάσημο supermodel κλείνει φέτος τα 53, δείχνοντας το αψεγάδιαστο σώμα της στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Έλενα είπε ότι στη Δανία, από όπου κατάγεται, οι άνθρωποι διδάσκονται να μην κρύβουν τίποτα όταν πρόκειται για αυτό που τους έδωσε η φύση.

Janet Jackson

Η θρυλική ποπ σταρ έγινε 55 τον Μάιο. Η Jackson δεν έχει ποτέ αποκαλύψει τα μυστικά της για να παραμένει νέα, αν και ανέφερε ότι ακολουθεί κυρίως φυτική διατροφή, δεν τρώει κρέας και ότι έχει μακροχρόνια σχέση με τη φυσική κατάσταση.