Αντώνης και Σπύρος Καφετζόπουλος: Σπάνια, κοινή δημόσια εμφάνιση για πατέρα και γιο [photos]

27.08.2021
Αντώνης και Σπύρος Καφετζόπουλος: Σπάνια, κοινή δημόσια εμφάνιση για πατέρα και γιο [photos]
Ο μικρότερος γιος του γνωστού ηθοποιού παρακολούθησε παράστασή του.

Στην θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» πρωταγωνιστεί φέτος ο Αντώνης Καφετζόπουλος και χθες το πρόγραμμα της περιοδείας τους έβγαλε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Εκεί, μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν την παράσταση ξεχωρίσαμε και τον Σπύρο Καφετζόπουλο, τον μικρότερο γιο του ηθοποιού, καρπό του έρωτά του με την πρώην σύντροφό του, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για πατέρα και γιο, που φαίνεται να απόλαυσαν αμφότεροι, ιδιαίτερα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στη συνέχεια. Στη, δε, τελευταία της σειράς, βλέπουμε και ένα χαριτωμένο ημί-Photobombing από την Ελένη Καρακάση.

Αντώνης Καφετζόπουλος - Frances Mcdormand: Μία ιδιαίτερη φιλία που δεν γνωρίζαμε

Σημειώνουμε ότι ο 22χρονος Σπύρος είναι ο μικρότερος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου. Ο πρωτότοκος, Γιώργος, είναι σήμερα 36 ετών και ακολουθεί στα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, ενώ οι δυο τους έχουν ήδη μοιραστεί το θεατρικό σανίδι στο έργο ΤΑΟ που υπέγραψε ο νεαρός.

Ο Γιώργος δεν είναι γιος της Φαίης Κοκκινοπούλου, όπως έχει χρειαστεί να διευκρινήσει ο ίδιος αρκετές φορές σε συνεντεύξεις, όμως φαίνεται πως η δική του μητέρα και η μητέρα του αδελφού του έχουν άψογες σχέσεις και μεγάλωσαν όλοι σαν μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια.