Jennifer Lopez: Η μαμά της εμφανίζεται στη νέα διαφήμιση του Ben Affleck! (βίντεο)

31.08.2021
Jennifer Lopez: Η μαμά της εμφανίζεται στη νέα διαφήμιση του Ben Affleck! (βίντεο)
Δες την σε spot για εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων

Η μαμά της Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, εμφανίστηκε στη νέα διαφήμιση του Ben Affleck για το WynnBET, μια εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων και iGaming για κινητά. "'Ελα Lupe, μπορείς να το κάνεις, κορίτσι μου” λέει στον εαυτό της ενώ παίζει τυχερά παιχνίδια και προσθέτει "όπως στα slots στο St.Louis”. Τότε ο Affleck περνάει από δίπλα της και αναρωτιέται "St.Louis;”.

Το ζευγάρι περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και με τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρόσφατα έκαναν ένα ταξίδι μαζί στο Μαγικό Κάστρο στο Λος Άντζελες μαζί με τα αντίστοιχα παιδιά τους.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE, "Δεδομένου ότι η Jennifer και ο Ben είναι μακροπρόθεσμα σε αυτό, είναι φυσικό βήμα να περνούν όλοι μαζί χρόνο με τα παιδιά".

Μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez, η Lopez και ο Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους στα τέλη Απριλίου. Όλα ξεκίνησαν μεταξύ τους τον Ιούλιο του 2002, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2003 και τελικά διέκοψαν τον αρραβώνα τους τον Ιανουάριο του 2004.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η σχέση τους είναι διαφορετική αυτή τη φορά. «Ο χρόνος πέρασε και ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος».