Janet Jackson: Η συγκινητική φωτογραφία με τον αδελφό της Michael, στην 63η επέτειο γέννησης του

01.09.2021
Janet Jackson: Η συγκινητική φωτογραφία με τον αδελφό της Michael, στην 63η επέτειο γέννησης του
Πρίν από λίγες μέρες η Janet Jackson δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον αδελφό της Michael Jackson.

Η Janet έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της οικογένειάς της όλα αυτά τα χρόνια, από τον Michael μέχρι τα άλλα αδέλφια Jermaine και Randy και τη μητέρα της Katherine. Σε κάθε ευκαιρία δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα από τη ζωή της οικογένειας Jackson.

Prince, Paris & Blanket: Σπάνια φωτογραφία των τριών παιδιών του Michael Jackson με αφορμή τα γενέθλια του πρώτου

Από τότε που πέθανε ο Michael Jackson, στις 25 Ιουνίου του 2009, η οικογένεια έχει μιλήσει αρκετά για τη συνεχή αγάπη και τον θαυμασμό τους για τον βασιλιά της ποπ, ανεβάζοντας αναρτήσεις τόσο στην επέτειο του θανάτου του όσο και στην επέτειο γέννησης του αστεριού της ποπ. Ο Michael θα γιόρταζε τα 63 του χρόνια την Κυριακή 29 Αυγούστου και για τον λόγο αυτό η Janet μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο τους σε ένα παγκάκι, με εκείνη να δείχνει κομψή όπως πάντα. Πρόσθεσε τη συγκινητική λεζάντα, «Μου λείπεις».

Είναι εύκολο να διαπιστώσουμε ότι η Janet αγαπά την οικογένειά της και εξακολουθεί να θυμάται τον αδερφό της. Το 2019, η Janet δήλωσε στους The Sunday Times πώς ο αδελφός της, Michael, θα συνεχίσει την κληρονομιά του και δήλωσε πόσο περήφανη είναι για την οικογένειά της. «Μου αρέσει όταν βλέπω παιδιά να τον μιμούνται και όταν οι ενήλικες ακούν ακόμα τη μουσική του. Δείχνει απλά τον αντίκτυπο που είχε η οικογένειά μου στον κόσμο». Και συνέχισε: «Ελπίζω να μην ακούγομαι αλαζονική με κανέναν τρόπο - απλώς δηλώνω τι σημαίνει για μένα. Είναι πραγματικά ότι κάνει ο Θεός και είμαι απλώς ευγνώμων για αυτό».

Justin Timberlake: "Στημένο" το σκάνδαλο που συνέβη με την Janet Jackson το 2004

Αναμφίβολα είναι συγκινητικό πράγμα όταν μια οικογένεια μπορεί να δείχνει και να μοιράζεται συνεχώς την αγάπη της για τα χαμένα αγαπημένα της πρόσωπα.