Naomi Campbell: Παραδέχθηκε ότι θυσίασε μια αδελφή ψυχή για χάρη της καριέρας της

02.09.2021
Naomi Campbell: Παραδέχθηκε ότι θυσίασε μια αδελφή ψυχή για χάρη της καριέρας της
Η Naomi Campbell μίλησε με ειλικρίνεια για το τι έπρεπε να θυσιάσει για να ακολουθήσει καριέρα ως supermodel.

Όταν η 51χρονη ερωτήθηκε για το τι είχε εγκαταλείψει για να πετύχει στην καριέρα της, παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο χτύπημα δέχτηκε η ερωτική της ζωή.

«Θα έλεγα ότι η θυσία αφορά πραγματικά εκείνην την αδελφή ψυχή που θα σε καταλάβει», είπε στο The Cut.

«Είναι πραγματικά σαν να νιώθεις ότι σε κοιτάζουν σαν να είσαι δυνατή… ξέρεις, είμαι δυνατή, αλλά είμαι επίσης ευαίσθητη. Ξέρω ότι στις σχέσεις πρέπει να συμβιβαστώ».

Naomi Campbell: Γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αντιμετωπίσω και να παραδεχθώ αυτό που είμαι. Και σίγουρα όταν ήμουν νεότερη, δεν το χρησιμοποιούσα πάντα με τον σωστό τρόπο. Χρειάζεται να μεγαλώσει κανείς ».

Η Campbell καλωσόρισε το πρώτο της παιδί πριν από λίγους μήνες, αφού προηγουμένως εξήγησε ότι θα έκανε παιδιά, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης της. Δήλωσε στην The Evening Standard πριν από λίγα χρόνια ότι ήταν ευγνώμων για τις εξελίξεις στην επιστήμη που επέτρεψαν στις γυναίκες να κάνουν παιδιά αργότερα στη ζωή τους.

«Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω παιδιά», είπε. «Αλλά τώρα με τον τρόπο που είναι η επιστήμη νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν θέλω».

Όταν ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, η Campbell έγραψε: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της. Είναι τιμή μου να έχω αυτή την ήρεμη ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον ισόβιο δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου άγγελε μου».