Νεκρός ο Mad Clip - Σκοτώθηκε σε σφοδρότατο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης

02.09.2021
Νεκρός ο Mad Clip - Σκοτώθηκε σε σφοδρότατο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης
Θρήνος για τους αμέτρητους θαυμαστές και τους συνεργάτες του που δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση. Ήταν 34 ετών.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο Mad Clip σκοτώθηκε γύρω στις 2:30 το πρωί στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όταν το αυτοκίνητό του πρσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ανετράπη η πορεία του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 άτομα και δύο ώρες μέχρι να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο μουσικό.

Ο Mad Clip επέστρεφε από γάμο όπου είχε παραβρεθεί και λίγο νωρίτερα είχε μοιραστεί και αρκετά stories από τη βραδιά με τις ευχές του στους νεόνυμφους.

Στον ίδιο γάμο βρισκόταν και η Ελένη Φουρέιρα η οποία μοιράστηκε επίσης stories από τη δεξίωση, ενώ ακόμη δεν έχει αντιδράσει στην τραγική είδηση. Σημειώνουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες αυτό τον καιρό προωθούσαν τη νέα τους συνεργασία με τίτλο "Μπορεί". Το τελευταίο story μάλιστα εκείνης διαφήμιζε την κοινή τους εμφάνιση στις 10/9.

Ο Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος, γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1987 στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα έγινε γνωστός μέσα από την τεράστια επιτυχία του "Mama" με τον Sin Boy. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν πολλές επιτυχίες όμως τα "Κότερα" και το "Γιατί", οι συνεργασίες με την Ελένη Φουρέιρα ("Μπορεί") και τη Ζοζεφίν ("Φήμη") καθώς και πάμπολλα βραβεία. Το νήμα της ζωής του ταλαντούχου τράπερ όμως κόπηκε νωρίς.

Το όνομά του είναι πρώτο trend στ ο Twitter από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του και τα "αντίο" έρχονται από παντού.