Νάσος Γκαβέλας: Αν δεν έχεις δει ακόμη τη χρυσή κούρσα του έλληνα Παραολυμπιονίκη, απλά, πρέπει να τη δεις [video]

03.09.2021
Νάσος Γκαβέλας: Αν δεν έχεις δει ακόμη τη χρυσή κούρσα του έλληνα Παραολυμπιονίκη, απλά, πρέπει να τη δεις [video]
Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δύο φορές κατάριψη παγκοσμίου ρεκόρ. Η συγκίνηση τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια!

Η εθνική μας ομάδα μετρά ήδη 9 μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με το Χρυσό του Νάσου Γκαβέλα στον τελικό των 100μ Τ11 να κερδίζει περίοπτη θέση.

Ο 22χρονος αθλητής και ο οδηγός του, Σωτήρης Γκαραγκάνης, έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και η χαρά τους είναι διπλή δική μας.

Οι εικόνες του Παραολυμπιονίκη, πια, που αγωνίζεται στην κατηγορία αθλητών με προβλήματα όρασης, να πανηγυρίζει έχοντας ξεπεράσει τις προσδοκίες του είναι συγκλονιστικές.

Ιδού η χρυσή κούρσα και αμέσως μετά η συγκινητική στιγμή της απονομής.

Ο Νάσος ήθελε να γίνει ποδοσφαιρστής όμως όταν στα 10 χρόνια του παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην όρασή του, τα σχέδιά του άλλξαν. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Βρήκε τη διέξοδό του, βρήκε τον δρόμο του και έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Ιδού η ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα με όλο τον κόσμο.

🥇ΧΡΥΣΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ 🥇
Μια συγκλονιστική μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου! Τα συναισθήματα και οι σκέψεις είναι πολλά .
Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου , που είναι δίπλα σε κάθε μου προσπάθεια , με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη σε κάθε μου βήμα!
Φέτος όμως , απέκτησα άλλον έναν αδερφό , τον Σωτηρη, που μεσα από τα δικά του μάτια , είδα όσα δε μπορούσα μόνος μου να δω!
Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους με δυσκολία όρασης , να τους δωθεί η ευκαιρία να τους περιγράψουν κάτι τόσο όμορφο όσο αυτό που ζήσαμε!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας !! Υγεια σε όλους!!

Τις δικές του ευχές και σκέψεις μοιράστηκε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης, προκαλώντας επίσης ρίγη συγκίνησης!

🏅 ΧΡΥΣΟΊ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ 🏅
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά να πω, αλλά από την άλλη τίποτα. Άλλωστε τι να πεις για αυτές τις στιγμές, η εικόνα τα λέει όλα από μόνη της. Ευχαριστώ τον Θεό που έφερε στην ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο, τον Νάσο Γκαβέλα. Ήρθε και την άλλαξε, και εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, τον Χρήστο Κατσίκα, τον Νέστορα Κολοβό και όλους εσάς για τις όμορφες ευχές σας!
Μα πάνω από όλους , θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου , για ο,τι έχει κάνει για μένα και συνεχίζει να κάνει!
Μπαμπά, μαμά, αδερφέ, τα καταφέραμε!
Εύχομαι υγεία σε όλους!