Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη συνάντηση για τη νέα συνεργασία και οι... ψείρες! [video]

08.09.2021
Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη συνάντηση για τη νέα συνεργασία και οι... ψείρες! [video]
Απολαυστικότατο το ντουέτο δίνει μία πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε επί της μικρής οθόνης. «Γλιτώσαμε τον κορονοϊό, θα πάμε από ψείρες», ακούσαμε μεταξύ άλλων και το τρολάρισμα καλά κρατεί...

Η Μαρία Ηλιάκη άφησε τη Ζυρίχη όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, πήρε τη νεογέννητη κόρη τους και ήρθε στην Αθήνα καθώς δέχτηκε την πρόταση που της έγινε από το Mega και θα τη δούμε ύστερα από καιρό στην τηλεόραση.

Η ελληνίδα παρουσιάστρια πρόκειται να "συμπράξει" τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία είχαν συνυπάρξει στο "Κους Κους" πριν από χρόνια.

Η εκπομπή, στην οποία εκτός από τις δύο κυρίες θα βλέπουμε και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 13:50 και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.

Με αφορμή την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Κατερίνα Καραβάτου από το παρελθόν και σημείωσε ότι "είναι πολλά τα χρόνια τελικά!"

Εκτός από την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον είχε το story που ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου αμέσως μετά. Σε αυτό βλέπουμε τις δύο φίλες/συναδέλφους στο σετ που, προφανώς, ετοιμάζεται, να μιλούν στην κάμερα για τις... ψείρες της δεύτερης. «Πείτε στην κυρία να πάρει τις ψείρες της και να φύγει από εδώ», ακούμε την Ηλιάκη να λέει τρολάροντας τρελά την Καραβάτου, η οποία μόλις χθες μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με την κόρη της τη στιγμή που κάνουν θεραπεία για τις ψείρες.

Γελώντας αλλά και δίνοντάς της συγχαρητήρια για το ευφυές "επικοινωνιακό" κόλπο, η Μαρία Ηλιάκη δίνει μια γεύση του τι θα βλέπουμε στις οθόνες μας σύντομα.