Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι «ήταν οδυνηρό» το Friends Reunion

20.09.2021
Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι «ήταν οδυνηρό» το Friends Reunion
Oι fans των Friends περίμεναν με τρομερή ανυπομονησία το Friends reunion, ειδικά μετά τη μεγάλη καθυστέρηση για έναν ολόκληρο χρόνο λόγω της πανδημιίας του κορονοϊού. Όταν τελικά προβλήθηκε τον Μάιο, η συγκίνηση ήταν τεράστια και όχι μόνο για τους θεατές αλλά και για τους ίδιους τους ηθοποιούς. Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πρόσφατα στον Rob Lowe στο podcast του Literally! ότι ξαφνιάστηκε με το πόσο οδυνηρό ήταν να βλέπει το παλιό σκηνικό και τους συμπρωταγωνιστές της.

«Δεν ξέραμε πώς θα ήταν», είπε η Aniston στον Lowe, εννοώντας τo reunion. «Θέλω να πω, το ακούγαμε πολύ καιρό [και] ξέραμε ότι ο κόσμος το ήθελε - οι φαν ήθελαν πραγματικά ένα είδος επανένωσης».

«Νομίζω ότι πραγματικά μας πήρε όλους πιο κάτω από ότι περιμέναμε», συνέχισε. «Στο μυαλό σου, σκέφτεσαι: “Ω, αυτό θα είναι πολύ διασκεδαστικό για το ταξίδι στο χρόνο...” Όπως αποδείχθηκε...είναι κάπως δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο».

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Το σκηνικό για τους Friends είχε σχεδόν ανακατασκευαστεί για τo event και έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε πόσο προσεκτικά διατηρήθηκε, λέγοντας ότι ο χώρος τoυ reunion είχε «τα πάντα ίδια, μέχρι τα μπιμπελό στα ράφια και τα μικροπράγματα που είχαν αποθηκευτεί όλο το διάστημα».

Είναι λίγο σοκαριστικό αν συνειδητοποιήσεις πόσος χρόνος έχει περάσει και η Aniston έπιασε τον εαυτό της να σκέφτεται την ηλικία της και ότι μεγαλώνει.

«Ξαφνικά, είσαι εδώ και, ξέρεις, είναι 16 χρόνια ... έχουν περάσει πολλά για τον καθένα μας», είπε. «Πριν από δεκαέξι χρόνια, ήμασταν όλοι ανυπόμονοι και είχαμε όλη τη ζωή μπροστά μας, παρόλο που ήμασταν συγκλονισμένοι που θα αποχαιρετούσαμε αυτά τα 10 χρόνια και… τη δουλειά που όλοι αγαπούσαμε να κάνουμε.

Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]

«Έτσι, επιστρέφοντας εκεί - είναι νοσταλγικό από τη μία και επίσης λίγο μελαγχολικό, ξέρετε, γιατί πολλά έχουν αλλάξει», είπε. «Όλοι έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους ... Άλλοι εύκολους και άλλοι όχι και τόσο εύκολους, για τον καθένα μας».

Η Aniston πρόσθεσε: «Ήταν σκληρό ... Και επίσης δεν μπορείς να το σβήσεις! ... Υπάρχουν κάμερες παντού και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».