Hailey Bieber: Δίνει απαντήσεις στις φήμες ότι ο Justin Bieber την κακομεταχειρίζεται

20.09.2021
Hailey Bieber: Δίνει απαντήσεις στις φήμες ότι ο Justin Bieber την κακομεταχειρίζεται
H Hailey Bieber μίλησε πρόσφατα για τις φήμες που ακούει για τη σχέση της με τον σύζυγό της Justin Bieber. Η Hailey είναι σαφώς απογοητευμένη με τους ανθρώπους που επιμένουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο γάμο της.

Στο τελευταίο επεισόδιο του 4D με την Demi Lovato, το μοντέλο είπε «Πρέπει να ξέρεις ποια είναι η αλήθεια πίσω από όλα. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που κυκλοφορούν γύρω μου, για εκείνον, για εμάς μαζί», είπε η Hailey. «Υπάρχει μια μεγάλη και παρατραβηγμένη φήμη που κυκλοφορεί ότι: “Ο Justin δεν είναι καλός μαζί της και την κακομεταχειρίζετα”. Είναι τόσο μακριά από την αλήθεια. Είναι το εντελώς αντίθετο».

«Είμαι πραγματικά τυχερή που λέω ότι είμαι με κάποιον που με σέβεται πάρα πολύ, που με κάνει να νιώθω ξεχωριστή κάθε μέρα», συνέχισε. «Έτσι, όταν βλέπω το αντίθετο από αυτό, λεω “τι;”. Και όλοι όσοι μας γνωρίζουν προσωπικά θα έλεγαν το ίδιο πράγμα».

Justin Bieber για τη Μήλο: "Αυτό το μέρος είναι βγαλμένο από όνειρο"

«Αν το ψέμα είναι,”Είναι μίζεροι στη σχέση τους”, η αλήθεια είναι ότι ποτέ κυριολεκτικά δεν είχαμε εμμονή ο ένας με τον άλλο και διασκεδάζουμε πάρα πολύ», κατέληξε.

Η Hailey έχει απόλυτο δίκιο ότι πάντα κυκλοφορούσαν φήμες γύρω από αυτήν και τον Justin. Στο Met Gala αυτό το Σαββατοκύριακο, οι fans τους άρχισαν τις εικασίες για πιθανή εγκυμοσύνη, όταν ένας φωτογράφος απαθανάτισε τον Justin να αγγίζει αθώα το στομάχι της γυναίκας του στο κόκκινο χαλί.

«Νομίζω ότι ο Justin κάνει πολύ καλή δουλειά που μου το υπενθυμίζει γιατί υπάρχουν μέρες που είμαι πεσμένη και λέω, “Όλα αυτά που λένε οι άνθρωποι, δεν μπορώ να τα αντέξω σήμερα”. Και πάλι, αυτός θα έρθει και θα μου πει: “Λοιπόν, η αλήθεια είναι αυτή, η αλήθεια είναι ότι είσαι καλή και ασφαλής και αγαπιέσαι και όλοι οι φίλοι σου σε αγαπούν και η οικογένειά σου σε αγαπάει και εγώ σε αγαπώ”».

Η Hailey Bieber δοκιμάζει ένα διαφορετικό eyeliner - και αξίζει να το δοκιμάσεις

Ήταν επίσης δίπλα της όταν συνάντησαν τον Shawn Mendes και την Camila Cabello στο Met Gala:

Ο Justin χαιρέτησε τον πρώην (υποτιθέμενο) φίλο της Hailey με όλη τη φιλικότητα που θα μπορούσε να θέλει κάποια από έναν υποστηρικτικό σύζυγο.