Όταν η Άννα Βίσση γνώρισε τη Monica Bellucci

22.09.2021
Όταν η Άννα Βίσση γνώρισε τη Monica Bellucci
Χέρι χέρι οι δυο διάσημες κυρίες.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Monica Bellucci και χθες, 21/9/2021 έδωσε την πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες παραστάσεις της στο Ηρώδειο. Η ιταλίδα σταρ έφερε στην Ελλάδα την παράσταση «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και μία sold out σεζόν στη συνέχεια.

Σε παλιότερη συνέντευξή της για τη Μαρία Κάλλας, η Monica είχε πει τα εξής"Ήταν μια γυναίκα που ακολουθούσε την καρδιά της, το ένστικτό της. Γι’ αυτό έγινε τόσο εύθραυστη. Την ίδια στιγμή ήταν αξιοθαύμαστη, γιατί ακολουθούσε τη δική της αλήθεια. Πολέμησε τόσο πολύ για τα δικαιώματά της".

Υψηλή συνάντηση

Στη χθεσινή πρώτη παράσταση στο Ηρώδειο, η Monica εντυπωσίασε το κοινό που την αποθέωσε. Μεταξύ των θεατών και η Άννα Βίσση, η οποία, μάλιστα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την ίδια τη Bellucci και καμάρωσε γι' αυτό δημοσίως.

"Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" από τη μοναδική Monica Bellucci. Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα", γράφει στη λεζάντα η ελληνίδα σταρ.

Διάσημοι θεατές

Στα πρώτα καθίσματα του Ηρωδείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Ικρέμ Ιμάμογλου, η Νατάσσα Παζαΐτη και η Marina Abramovic η οποία μέτά το τέλος της παράσταστης πόζαρε και με την πρωταγωνίστρια.