Πασίγνωστος ηθοποιός έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram με 76 ακόλουθους

11.10.2021
Πασίγνωστος ηθοποιός έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram με 76 ακόλουθους
Κι όμως, οι fans το εντόπισαν!

Ο Matt Damon φαίνεται πως έχει προφίλ στα κοινωνικά μέσα, διατηρώντας όμως χαμηλό προφίλ. Ο ηθοποιός ο οποίος δεν έχει δημόσιες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσφατα αποκάλυψε στο GQ ότι έχει "έναν πολύ ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram" που χρησιμοποιεί κυρίως για τους στενούς φίλους του.

"Οι ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston ήταν μαρτύριο"

"Έχω 76 ακόλουθους και έχω κάνει 40 δημοσιεύσεις από το 2013", είπε, λέγοντας ότι η πιο πρόσφατη φωτογραφία του ήταν η 15χρονη κόρη του Ιζαμπέλα. Ο Damon εξήγησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι για εκείνον. "Απλώς δεν είδα κατάλαβα ποτέ το νόημα", είπε. "Και νιώθω όλο και καλύτερα για αυτήν την απόφαση όσο περνάει ο καιρός. Η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη και είμαι συνδεδεμένος, πραγματικά, με όλους όσους χρειάζεται".

Halle Berry: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της - Είναι κούκλος και "φτυστός" ο πατέρας του

Οι θαυμαστές του ηθοποιού μπόρεσαν να εντοπίσουν το προφίλ μέσα σε λίγες ώρες. Με το όνομα χρήστη «odamnmatt», ο ακολουθείται από μερικούς επώνυμους συναδέλφους του, συμπεριλαμβανομένων των Chris Hemsworth και Pedro Pascal.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Βενετίας η τελευταία του ταινία, The Last Duel, την οποία έγραψε, παρήγαγε και συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη Ben Affleck.