Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Κρυφός γάμος στην Ύδρα

11.10.2021
Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Κρυφός γάμος στην Ύδρα
Το ζευγάρι παντρεύεται σήμερα στο μαγευτικό νησί υπό άκρα μυστικότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Love It, η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύεται σήμερα στο αγαπημένο της νησί, την Ύδρα, τον αγαπημένο της και επί χρόνια σύντροφο Κωστή Μαραβέγια υπό άκρα μυστικότητα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πρωινή γυμναστική με τον γιο της στην πλάτη - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται ήδη στο πανέμορφο νησί. "Τέσσερα χρόνια συζούν οι δυο τους, και είναι πολυ ερωτευμένοι. Σήμερα έχουν φύγει αποστολές για να καλύψουν το γεγονός" ειπώθηκε στην εκπομπή.

Η είδηση δεν έχει έως τώρα επιβεβαιωθεί, αλλά η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσιεύσε μια φωτογραφία της από τη Μονεμβασιά την Κυριακή ενώ ο Μαραβέγιας δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο μέσα από το στούντιο όπου κάνει ηχογράφηση.

Σε συνεντεύξεις τους τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός έχουν μιλήσει με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο. Ο Μαραβέγιας βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για την Τόνια λέγοντας: "Η Τόνια άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Μου έφερε την αγάπη. Για τα ζώα, για την φύση, την αγάπη να μάχομαι υπέρ του δικαίου. Είναι πολύ ωραία πράγματα αυτά".