Ρέα Τουτουνζή: Αποκάλυψε On Air ότι έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο - Η αντίδραση της Μπέτυς Μαγγίρα [video]

25.11.2021
Ρέα Τουτουνζή: Αποκάλυψε On Air ότι έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο - Η αντίδραση της Μπέτυς Μαγγίρα [video]
«Πως πάει ο έγγαμος βίος» ρώτησε η παρουσιάστρια αλλά την απάντηση που πήρε δεν την περίμενε!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ήταν σήμερα το πρωί (25/11/2021) η Ρέα Τουτουνζή και η συζήτηση με την παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα ξεκίνησε πολύ χαλαρά και φιλικά. Μέχρι που έπεσε η «βόμβα»

«Πώς πάει ο έγγαμος βίος», ρώτησε κάποια στιγμή η Μαγγίρα για να ακούσει την κάπως αμήχανη Τουτουνζή να λέει διστακτικά «έχω χωρίσει εδώ και έναν, ενάμιση χρόνο».

«Τι; Έχω πάθει σοκ τώρα», απάντησε η παρουσιάστρια ζητώντας διευκρινήσεις.«Δεν το ήξερα, είναι γνωστό;». «Όχι, τώρα το συζητάμε, εδώ», απάντησε η Ρέα, τονίζοντας, όμως πως δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της είναι πολύ καλή. «Έκανε τον κύκλο του, μας τέλειωσε. Αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, υπάρχει μεγάλος σεβασμός, περάσαμε και πολλά χρόνια μαζί... Και η ζωή συνεχίζεται», είπε χαμογελαστή η Ρέτα Τουτουνζή ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα έδειχνε ανήμπορη να επεξεργαστεί τα νέα.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2020 η Ρέα είχε καμαρώσει δημόσια για τα 9 καλύτερα χρόνια της ζωής της στο πλευρό του Γιώργου Μαντζούκη για τον οποίο, όπως δήλωσε, άλλαξε και τη γνώμη της περί γάμου. «Ήμουν ορκισμένη εργένισσα μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά, η Σταρ Ελλάς του 1994 η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την υποκριτική.

Έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 12 ετών και αυτή η απώλεια υπήρξε τόσο καθοριστική για τη ζωή της, αλλά και στην απόφασή της να μην κάνει δικά της παιδιά. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" είχε πει χαρακτηριστικά:

«O κάθε άνθρωπος κουβαλάει τη "βαλίτσα" του, την ιστορία του. Ίσως να είναι κάτι μέσα μου, που δεν θα ήθελα το παιδί μου να βιώσει, να πάθω κάτι εγώ και να το αφήσω. Νομίζω είναι πιο τίμιο και δίκαιο όταν ξέρεις μέσα σου ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδί, από το να μην το κάνεις».