Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει και μοιράστηκε την πρώτη εικόνα του γιου της

25.11.2021
Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει και μοιράστηκε την πρώτη εικόνα του γιου της
«Η πρώτη γιορτή μαζί», γράφει στη λεζάντα και συγκινεί!

Πανέμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ (ακόμη και μέσα στο σπίτι της) είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτό τον καιρό η Κατερίνα Στικούδη.

Η νεαρή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, στις 17/102021 και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Κατερίνα Στικούδη: Το όνομα του γιου της και σε ποιον μοιάζει - Η πρώτη συνέντευξη μετά την έξοδο από το μαιευτήριο [video]

Η επιστροφή στις επάλξεις

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα επέστρεψε στο πλατό του J2US όπου συμμετέχει στην παρουσίαση σε μια κίνηση που, παραδόξως, έτυχε αρκετών αρνητικών σχολίων, στα οποία, όμως απάντησε η ίδια ωε εξής: «Σε όλους αυτούς λοιπόν που λένε ότι "παρατάει το παιδί της", "δεν είναι καλή μάνα", "την νοιάζει μόνο η προβολή" και άλλα τέτοια, θα μπορούσα να ανταπαντήσω κάνοντας τη ζωή μου reality μέσω των λογαριασμών, όπως τόσοι άλλοι κάνουν, και μάλιστα έχοντας και έσοδα, δείχνοντας ότι είμαι 24 ώρες το 24ωρο με το όμορφο πλάσμα που ήρθε σε τούτο τον κόσμο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα μπορούσα να ξεστομίσω ότι η μητέρα μου είναι νέα και ο άντρας μου είναι μοντέρνος και έχουν τη γνώση, την προσήλωση και την ικανότητα να φροντίσουν ένα παιδί για μερικές ώρες που θα λείψω. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, αφού δώσω πικάντικες λεπτομέρειες για τα τυχόν "θέματα λοχείας" που αντιμετωπίζω, να εξηγήσω πόσο καλά νιώθω».

Η γιορτή και το... φρατζολάκι του Βύρωνα

Σήμερα (25/11/2021) η Κατερίνα γιορτάζει και με την αφορμή μοιράστηκε την πρώτη εικόνα όπου φαίνεται ο γιος της, ή έστω, κομμάτι του σώματός του!

χαριστώ πολύ για τις ευχές σας !! #nameday
Η πρώτη μας γιορτή μαζί ..
Το πρώτο άγγιγμα των πλήκτρων .. 🎹
Έχω ένα λόγο παραπάνω πλέον να γίνομαι καλύτερη όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και σαν άνθρωπος ….
#love #happiness #music #piano
@djrico99 ❤️», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το... «φρατζολάκι» του Βύρωνα επάνω στα πλήκτρα του πιάνου.