Εριέττα Κούρκουλου για Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα»

02.12.2021
Εριέττα Κούρκουλου για Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα»
Μια ανάρτηση της ηθοποιού προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Πρόσφατα, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια ανάρτηση στην οποία η ίδια ποζάρει με τα δύο κουτάβια της σκυλίτσας της, Ρόζας. Τη χαρά της ηθοποιού δε φάνηκε ωστόσο να συμμερίζεται η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, η οποία φημίζεται για το έργο της σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα ζώα και είναι Πρόεδρος της εταιρείας Greek Stray.

Αρης Σερβετάλης: Η πρώτη του αντίδραση on camera μετά την αποχώρηση από την παράσταση "Ρινόκερος"

Η Εριέττα ανέβασε ένα insta story με τη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, γράφοντας τα εξής: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και πραγματικά δεν έχω κάτι εναντίον της αλλά αλήθεια τώρα μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια».

Την ίδια ανάρτηση σχολίασε επίσης η συγγραφέας και ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης A Little Shelter, Κατρίνα Τσάνταλη, γράφοντας: "Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς".