Kate Hudson: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου κάνει γυμναστική με την 3χρονη κόρη της

06.12.2021
Kate Hudson: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου κάνει γυμναστική με την 3χρονη κόρη της
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν στις καθημερινές δραστηριότητες των μαμάδων: είτε είναι το μαγείρεμα είτε, στην περίπτωση της Kate Hudson, η γυμναστική.

Στις 3 Δεκεμβρίου, η Hudson δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό βίντεο όπου σηκώνει βάρη μαζί με την κόρη της Rani Rose, η οποία προσπαθεί να μιμηθεί τη μαμά της. Με ένα αξιολάτρευτο ροζ φόρεμα, η Rani κατάλαβε τι έκανε η μαμά και σήκωσε ψηλά τα μικρά ροζ βάρη της. Και το αποτέλεσμα είναι τόσο χαριτωμένο, ειδικά όταν βλέπεις τη Rani να κοιτάζει τη μαμά της για να δει τι να κάνει μετά.

Η Hudson έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το κατάφερε!!! #startemyoung #healthypatterns #fableticscofounder #ranirose”

Η Hudson δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δημοσιεύσει κάτι για τα παιδιά της και έχουμε λατρέψει αυτή τη συνήθεια της.

Μάλιστα, είναι πολύ ανοιχτή για τα πάντα με τη μητρότητα, από την ιδέα του να κάνεις περισσότερα παιδιά μέχρι το πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μαμά. Το 2016, η Hudson είπε στο SiriusXM, «Θέλω πραγματικά περισσότερα παιδιά. Ξέρετε, οπουδήποτε μεταξύ τεσσάρων και έξι. Απλώς τα αγαπώ τα παιδιά. Είναι κακός μπελάς, αλλά είναι ο καλύτερος κακός μπελάς».

Μαζί με αυτό, είπε ότι τo γεγονός ότι έγινε μαμά αρκετά νέα, βοήθησε τη σχέση της με τα μεγαλύτερα παιδιά της «Ήμουν πολύ νέα, στα 23, όταν έκανα τον Ryder. Έτσι, η σχέση μας ήταν πάντα ωραία. Θέλω να πω, είμαστε κοντά και είμαι η μαμά του. Είμαι γενναιόδωρη στους τρόπους. Είμαι γενναιόδωρη στην ευγένεια. Είμαι γενναιόδωρη στην ευγνωμοσύνη. Αλλά είμαι λίγο άγρια μαμά».

Αρραβωνιάστηκε η Kate Hudson: Ένα μυστικό που κρατήθηκε δύσκολα

Η Hudson είναι η υπερήφανη μαμά του 17χρονου Ryder, τον οποίο μοιράζεται με τον Chris Robinson, της 10χρονης Bingham, την οποία μοιράζεται με τον Matt Bellamy και έχει επίσης την κόρη της Rani Rose, 3, με τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό Danny Fujikawa.