This Is Us: Η έκτη σεζόν της σειράς θα είναι η τελευταία και η πιο συγκινητική (trailer)

06.12.2021
This Is Us: Η έκτη σεζόν της σειράς θα είναι η τελευταία και η πιο συγκινητική (trailer)
Μόλις 4 εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του This Is Us και οι πολυάριθμοι fans έχουν αγωνία να μάθουν το πώς θα ολοκληρωθούν οι ιστορίες του, καθώς έχει ανακοινωθεί ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος της σειράς που είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο δημοφιλείς της τελευταίας δεκαετίας.

Όπως και οι πρώτες πέντε σεζόν, το This Is Us θα συνεχίσει να ξεδιπλώνει τις πτυχές της 100χρονης ιστορίας της οικογένειας των Pearson καθώς, μέχρι στιγμής, η σειρά έχει καλύψει ιστορίες από τη γέννηση του Jack το 1950 έως τη γέννηση της δισέγγονής του, Hope, το 2050.

Αλλά το φινάλε της πέμπτης σεζόν κατέρριψε πολλά από αυτά που είχαν ως δεδομένα οι fans, αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο η Madison και ο Kevin δεν παντρεύονται, αλλά η Kate θα χωρίσει και θα ξαναπαντρευτεί στο σύντομο μέλλον και μάλιστα έναν χαρακτήρα που μετά βίας γνωρίζουν οι τηλεθεατές.

Μιλώντας στο Deadline μετά την προβολή του τέλους της πέμπτης σεζόν, ο παραγωγός της σειράς Dan Fogelman υποσχέθηκε ότι η έκτη σεζόν θα επιλύσει όλες αυτές τις εκκρεμότητες: «Όλα αυτά τα χρονοδιαγράμματα θα ολοκληρωθούν και θα εξηγηθούν», υποσχέθηκε ο Fogelman. «Δεν θα υπάρξουν αναπάντητες ερωτήσεις όταν τελειώσουμε την επόμενη σεζόν. Όλα θα λυθούν».

Αλλά πού θα φτάσουν οι χαρακτήρες; Σε μια διαφορετική συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Fogelman εξήγησε: «Όταν τελειώσετε τη σειρά, ακόμα κι αν δεν έχετε συμφωνήσει με όλες τις επιλογές που έκαναν οι σεναριογράφοι των χαρακτήρων, θα έχετε βρει τις πιο ρεαλιστικές εκδοχές αυτών των χαρακτήρων».

Επίσης, αυτή η τελευταία σεζόν θα είναι ένας άθλος για τη Mandy Moore. Ο Fogelman δήλωσε ότι ο χαρακτήρας της, η Rebecca, θα έχει, μακράν, την πιο δυνατή ιστορία από όλες της σειράς.

Σύμφωνα με το NBC, η τελευταία σεζόν του This Is Us θα αντιμετωπιστεί σαν «ένα ενιαίο γεγονός». Το σχέδιο είναι να μεταδοθούν και τα 18 επεισόδια κατευθείαν στη σειρά. Έτσι δεν θα υπάρξει η καθιερωμένη διακοπή (midseason) και η έκτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου του 2022.