Χιλιάδες κόσμου υπογράφουν για να σταματήσει ο Will Smith και η σύζυγός του να μιλούν για την προσωπική τους ζωή

07.12.2021
Χιλιάδες κόσμου υπογράφουν για να σταματήσει ο Will Smith και η σύζυγός του να μιλούν για την προσωπική τους ζωή
"Ό,τι μαθαίνω για αυτό το ζευγάρι είναι παρά τη θέλησή μου. Ελευθερώστε μας", έγραψε ένας σχολιαστής

Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith μοιράζονται τόσα πολλά για την προσωπική τους ζωή, που χιλιάδες κόσμου μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσουν τις...αποκαλυπτικές διαθέσεις του ζευγαριού.

Sean Connery: Η Barbara Carrera αποκαλύπτει την αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές και τη σύζυγό του

Μια αναφορά στο Change.org που ξεκίνησε πρόσφατα, καλεί τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να δίνουν στο δυναμικό ζευγάρι του Hollywood το περιθώριο να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Αυτήν τη στιγμή, οι υπογραφές ξεπερνούν τις 18.400.

Κατά την προώθηση της νέας του ταινίας, "King Richard", ο Will έκανε μερικές προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή και τα συζυγικά του προβλήματα με τη Jada. Και ενώ μεγάλο μέρος της προσοχής είναι στραμμένο στον Will, η Jada είχε απασχολήσει με τις δηλώσεις της, λέγοντας ότι λιποθύμησε από μια "κακή παρτίδα έκστασης" στα γυρίσματα της ταινίας "The Nutty Professor" το 1996.

Bradley Cooper: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε όταν πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο

"Η αναφορά στον εμετό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι", έγραψε ένας σχολιαστής που υπέγραψε την αναφορά, αναφερόμενος στην εξομολόγηση του ηθοποιού ότι αντιμετώπισε την απιστία από την πρώτη του κοπέλα κάνοντας τόσο πολύ σεξ που "έφτασα να κάνω εμετό". Το τρέχον κορυφαίο σχόλιο στην αναφορά λέει: "Ό,τι μαθαίνω για αυτό το ζευγάρι είναι παρά τη θέλησή μου. Ελευθερώστε μας".

Ο Smith πρόσφατα αποκάλυψε ότι η φαντασίωση του ήταν να έχει "ένα χαρέμι ​​από κοπέλες", ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά κι ότι είχε μια πολύπλοκη σχέση με τον πατέρα του, ενώ η σύζυγός του αποκάλυψε ότι ο Smith δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει σεξουαλικά, ενώ η ίδια ήταν εθισμένη στην πορνογραφία, στο αλκοόλ, την κάνναβη και το σεξ.