Καίτη Γαρμπή: Έτσι απαντά στην Ελένη Μενεγάκη -και σε άλλους- για το ύψος του γιου της

06.12.2021
Καίτη Γαρμπή: Έτσι απαντά στην Ελένη Μενεγάκη -και σε άλλους- για το ύψος του γιου της
Απολαυστική και άμεση, όπως πάντα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια άκουσε πολλά και θέλησε να "κλείσει" στόματα!

Μια ξεχωριστή πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η Καίτη Γαρμπή καθώς στο πλευρό της είχε τον μοναχογιό της, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια τα δικά της και του πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

Μητέρα και γιος, μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τους Alcatrash θα εμφανίζονται στη σκηνή της Αυτοκίνησης και χθες (5/12/2021) είχαν την πρεμιέρα τους.

Οι κάμερες ήταν εκεί και κατέγραψαν στιγμιότυπα τόσο από το μουσικό κομμάτι της βραδιάς όσο και από τις κουβέντες που είχαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς με τους δημοσιογράφος.

Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υπογράμμισε τη συγκίνηση που θα έπρεπε να ένιωσε η Καίτη έχοντας τον γιο της στο πλευρό της και θυμήθηκε τη στιγμή που την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της όταν ήταν έγκυος στον Δημήτρη και ενώ εκείνη ήταν στον Πρωινό Καφέ ακόμη -22 χρόνια πριν, για την ιστορία!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]

Κοιτάζοντας τα πλάνα στο βίντεο, λοιπόν, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια σάστισε -και όλοι εμείς το ίδιο, βέβαια- γιατί η διαφορά ύψους ανάμεσα σε μητέρα και γιο ήταν εξωπραγματική! "Πού το είχατε καλέ το παιδί και σε περνάει τρία κεφάλια;", αστειεύτηκε απευθυνόμενη στην Καίτη η Ελένη και ιδού το στιγμιότυπο:

Λίγη ώρα αργότερα και έχοντας, προφανώς, λάβει παρόμοι μηνύματα και από άλλες κατευθύνσεις, η Καίτη Γαρμπή έκανε μία ανάρτηση διευκρινιστικού (μεταξύ άλλων) περιεχομένου!

«Με το γιό μου!⭐️ Παρεμπιπτόντως στη συνέντευξη που δώσαμε εγώ ήμουν ΚΑΘΙΣΤΗ κι εκείνος ΟΡΘΙΟΣ👍🏻 @dimitris.sxoinas #proudmom», γράφει η Καιτούλα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Εντάξει, είναι ψηλό παιδί ο Δημήτρης, αλλά όχι και τόσο ψηλός!