Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η αγριάδα στον φακό μετά τη δημόσια ερωτική καντάδα [video]

07.12.2021
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η αγριάδα στον φακό μετά τη δημόσια ερωτική καντάδα [video]
Το ζευγάρι δεν κρύβεται πια, αλλά ο φακός τους καταδιώκει μόνιμα και αυτό δεν τους αρέσει.

Μετά και τα επίσημα "φανερώματα", η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν, πια, ελεύθερα τον έρωτά τους, όμως τις κάμερες δεν τις αποφεύγουν ό,τι και να κάνουν.

Πριν από μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα του κέντρου όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός και τραγούδησε τον έρωτα αφιερώντας στον αγαπημένο της και την Κυριακή οι δυο ερωτευμένοι πήγαν το όλο θέμα ένα βήμα πιο πέρα.

H Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε βραδινό μαγαζί στην Κύπρο κάθε Κυριακή βράδυ και αυτή τη φορά πήγε μαζί της και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός απόλαυσε την αγαπημένη του από το πρώτο τραπέζι και, η κατάσταση, κάποια στιγμή "ξέφυγε" -με την καλή έννοια, την ερωτική!

Η Δέσποινα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου τραγουδούσαν ερωτικά τραγούδια και κάθισαν μπροστά του. Εκεί πια, δεν τους κρατούσες... Είδαμε γλύκες που δεν έχουμε ξαναδεί και τελικά δυο ανθρώπους που αγαπιούνται και δεν τους νοιάζει τι θα πει οποιοσδήποτε τους δει! Ιδού τα ντοκουμέντα:

Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν και πάλι κάμερες και ο επίμονος Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή "Πρωινό".

Η Βανδή έδειξε πιο ψύχραιμη όμως ο Μπισμπίκης του έριξε ένα δολοφονικό βλέμα και στο τέλος φώναξε ένα "Να εξαφανιστείτε. Μπορείτε;" προς όλους τους δημοσιογράφους και του γύρισε την πλάτη. Μιλώντας στην εκπομπή την επόμενη μέρα ο Μπάκας αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό οι δυο τους συνομίλησαν περί τα 20 λεπτά -off camera φυσικά- αλλά τις κάμερες δεν τις θέλει μπροστά του ο ηθοποιός !

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή είναι η πρώτη για τον καθένα μετά τους χωρισμούς τους από τους συζύγους τους και, όπως όλα δείχνουν, γίνεται ολοένα και πιο δυνατή!