Jennifer Lopez - Ben Affleck: Άλλη μια έξοδος με όλα τα παιδιά τους και στο βάθος οι χριστουγεννιάτικες διακοπές

07.12.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Άλλη μια έξοδος με όλα τα παιδιά τους και στο βάθος οι χριστουγεννιάτικες διακοπές
Ποιος περίμενε τέτοια εποχή πέρυσι ότι θα αποκτούσαμε εμμονή για κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck ή αλλιώς, τους Bennifer; Αυτή τη φορά, δεν αφήνουν κάθε αμφιβολία ότι όχι μόνο δεν είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουν προχωρήσει σε ένα είδος κοινών εξόδων, κάτι που δείχνει ότι η επόμενη μέρα είναι κοντά.

Την Κυριακή, όλα τα παιδιά του Ben και της Jennifer, εκτός από τη μεγαλύτερη Violet του Affleck, βρέθηκαν μαζί με το ερωτευμένο ζευγάρι για μια βραδιά κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Hollywood Life. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πήραν τα παιδιά τους μαζί για να περάσουν τη μέρα τους — και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία που θα περάσουν χρόνο όλοι μαζί.

Οι Bennifer λατρεύουν ότι έχει να κάνει με την οικογένεια, όπως φαίνεται από τα επερχόμενα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους για διακοπές με όλα τα παιδιά τους και αυτές οι σχεδόν μηνιαίες, μικτές οικογενειακές συναντήσεις, είναι απόδειξη ότι η σχέση τους είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ.

Σε μια συνέντευξη της το 2016 στο Entertainment Tonight, η Lopez αποκάλυψε ότι τα παιδιά της είναι και θα είναι πάντα η προτεραιότητά της. «Είναι η πρώτη μου δουλειά να βεβαιωθώ ότι είναι εντάξει, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να κάνω όλα τα άλλα πράγματα που κάνω».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο WSJ, η Affleck είπε ότι ενώ διδάσκει σωστές αξίες σε όλα τα παιδιά του, θέλει πραγματικά να μεταδώσει συγκεκριμένες νοοτροπίες στον γιο της Jennifer. «Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να είμαι καλός πατέρας. Τα αγόρια πρέπει να διδάσκονται. Πώς να συμπεριφέρεσαι, πώς να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου. Ποιες πρέπει να είναι οι αξίες σου. Οι τρόποι που το έκανε ο πατέρας μου για μένα, είναι πραγματικά σημαντικοί».