Ginger look: Ο Νίκος Μουτσινάς τα έβαψε κόκκινα και εξηγεί γιατί

12.12.2021
Ginger look: Ο Νίκος Μουτσινάς τα έβαψε κόκκινα και εξηγεί γιατί
Μόλις μοιράστηκε τα νέα ο έλληνας παρουσιαστής.

«Επίσημα ginger πια! 🤣🤣🤣.
Δεν θέλει και πολύ σκέψη.έτσι για την πλακα,για την αλλαγή για να ξεκολλήσει λίγο ο εγκέφαλος απο όλη αυτήν την αρνητικότητα που κυκλοφορεί πάνω απ τα κεφάλια μας..
Ελα πες..σου άρε? #modellife #ginger #allforfun»

Αυτά έγραψε πλάι σε ένα βιντεάκι με το οποίο αποκαλύπτει το νέο του look ο Νίκος Μουτσινάς και τα είπε όλα!

Έτσι, για πλάκα το αποφάσισε, έτσι για πλάκα το έκανε -και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνει τρελά! Αν κρίνουμε και από τα σχόλια που ακολούθησαν το post άρεσε γενικά η αλλαγή!

Ιδού και η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά.

Η λαχτάρα για πατρότητα

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή "Ανοιχτά" του Open o Νίκος Μουτσινάς επανέλαβε τη λαχτάρα του να γίνει πατέρας.

Νίκος Μουτσινάς: "Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσω"

Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Δύο. Μην το χαλάσω το σώμα μια φορά και το ξαναχαλάσω μετά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα, όπως σε μια ταινία με τον Arnold Schwarzenegger. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, είναι κάτι διαδικαστικά. Είμαι στον δρόμο. Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα αφού δεν πηγαίνει όπως το έχω προγαμματίσει, μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω", είπε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, δεν ήταν μια σκέψη που απλά ήρθε στο μυαλό μου, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Και όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί".