Kim Kardashian: Η στιγμή της συναυλίας του Kanye West που την εξόργισε και αποφάσισε να επιταχύνει το διαζύγιο

13.12.2021
Kim Kardashian: Η στιγμή της συναυλίας του Kanye West που την εξόργισε και αποφάσισε να επιταχύνει το διαζύγιο
Η Kim Kardashian «έφτασε στα όρια της» μετά την τελευταία προσπάθεια του Kanye West να την ξανακερδίσει και ένιωσε «ντροπή» στη συναυλία του πρώην άντρα της, την οποία παρακολούθησε με τα παιδιά της North και Saint.

Η Kim Kardashian, «ένιωσε ντροπή» σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Kanye West είπε δημόσια, στη συναυλία που έδωσε στις 9 Δεκεμβρίου, ότι ήθελε να «επιστρέψει αμέσως» κοντά του, κάτι που την ώθησε να καταθέσει άμεσα τα έγγραφα για να λήξει οριστικά τον γάμο της προκειμένου να γίνει και νόμιμα single και να διαγράψει το όνομα του West από το επίθετο της. «Αυτό είναι απολύτως αληθές όσον αφορά την υποβολή εγγράφων της Kim για να γίνει νόμιμα single και να αλλάξει το επώνυμό της σε απλώς Kardashian», αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life .

Η ειδική γυμναστική για να αποκτήσεις τη μέση της Kim Kardashian

«Η Kim έφτασε στα όρια της στη συναυλία του Kanye το βράδυ της Πέμπτης, όπου την έφερε σε δύσκολη θέση και τη ντρόπιασε μπροστά στα παιδιά τους και την οικογένειά της λέγοντας “Γύρνα σε μένα Kimberly”», πρόσθεσαν, αναφέροντας μια viral στιγμή στη συναυλία Larry Hoover Benefit, η οποία περιελάμβανε επίσης ως special guest τον Drake. Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής στιγμής του σετ του, ο Kanye άλλαξε το outro στο τραγούδι «Runaway» του 2010, σε «Μωρό μου, χρειάζομαι να τρέξεις αμέσως πίσω σε μένα …πιο συγκεκριμένα, Kimberly», όπως είπε στη σκηνή, μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές που ούρλιαζαν στο LA Coliseum.

Η Kim ήταν παρούσα στο σόου με τα παιδιά της Saint West και North West, μαζί με την αδερφή της Kendall Jenner. Αμέσως μετά το περιστατικό, οι πληροφορίες λένε ότι η Kim κατάλαβε ότι «έπρεπε να αναλάβει δράση αμέσως» και κάλεσε τη δικηγόρο της Laura Wassar. «Επικοινώνησε αμέσως με τη δικηγόρο της. Δεν είδε άλλη επιλογή. Ο Κanye όχι μόνο αναστατώνει την Κim και την οικογένειά της, αλλά μπερδεύει τα παιδιά τους με αυτά που λέει και τα παιδιά της μεγαλώνουν και αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι λέει και τι συμβαίνει», πρόσθεσε η πηγή.

Kim Kardashian: Έχει αλλάξει η ζωή της με τον Pete Davidson και φέρεται μαζί του σαν έφηβη

Η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά μαζί με τον Kanye.

«Μέχρι πρότινος ο Kanye είχε συμφωνήσει με την Kim σχετικά με το διαζύγιό τους και ανυπομονούσε να το οριστικοποιήσει», αποκάλυψε η πηγή. «Τα περιουσιακά στοιχεία έχουν μοιρασθεί και έχει διευθετηθεί η επιμέλεια των παιδιών. Έπρεπε να του ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί και ότι έχει τελειώσει. Και αν ο Kanye δεν έχει δει τα έγγραφα του διαζυγίου όπως ισχυρίζεται, σίγουρα θα τα δει τώρα».