Monica Bellucci: "Προτιμώ το κρασί και τα ζυμαρικά από εξαντλητικές προπονήσεις και περιοριστικές δίαιτες"

13.12.2021
Monica Bellucci: "Προτιμώ το κρασί και τα ζυμαρικά από εξαντλητικές προπονήσεις και περιοριστικές δίαιτες"
Η 57χρονη ηθοποιός μιλάει για την επιθυμία της να γεράσει με "ειρηνικό τρόπο"

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Sunday Times Style, η Monica Bellucci μίλησε για τη γήρανση, λέγοντας ότι θέλει να "γεράσει με ειρηνικό τρόπο" και ότι δεν έχει μανία με το να διατηρεί τη σιλουέτα της. Η 57χρονη Ιταλίδα ηθοποιός δήλωσε πως προτιμά το κρασί, τα ζυμαρικά και τα περιστασιακά μαθήματα Pilates από τις εξαντλητικές προπονήσεις και τις περιοριστικές δίαιτες.

Jennifer Aniston: Η νέα φωτογράφηση, τα υπέροχα πόδια της και η εγκυμοσύνη

"Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο", είπε. "Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που αισθάνονται ελεύθερες να γεράσουν με διαφορετικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20".

Kim Kardashian: Η στιγμή της συναυλίας του Kanye West που την εξόργισε και αποφάσισε να επιταχύνει το διαζύγιο

"Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν la beauté du diable, την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης, η ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Και η ζωή συνεχίζεται. Η σωματική διάπλαση, γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει".

Η Bellucci έχει δύο κόρες, την 17 χρονη Deva και την 11χρονη Léonie με τον πρώην σύζυγό της Vincent Cassel, από τον οποίο χώρισε το 2013. "Είμαστε χωρισμένοι εδώ και πολύ καιρό, αλλά την ίδια στιγμή όταν είστε γονείς είστε γονείς για μια ζωή", είπε η ηθοποιός. "Είναι όμορφο να έχεις μια σχέση για τα παιδιά όταν είναι δυνατόν".