Beyoncé: Φωτογραφίζεται με τις κόρες με ασορτί κολάν από την αθλητική φίρμα της

14.12.2021
Beyoncé: Φωτογραφίζεται με τις κόρες με ασορτί κολάν από την αθλητική φίρμα της
Beyoncé και κόρες έκαναν μια καταπληκτική φωτογράφηση για να προωθήσουν στο Instagram την πιο πρόσφατη συλλογή από την αθλητική φίρμα IVY PARK της μαμάς.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, performer, ηθοποιός και γενικά βασίλισσα της ποπ, πόζαρε δίπλα στις κόρες της, την 9χρονη Blue Ivy και την 4χρονη Rumi. Η τριάδα φορούσε ασορτί κολάν Ivy Park και αθλητικά τοπ που πραγματικά πολύ θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας φέτος.

Η ανάρτηση στο Instagram, που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες έχει ήδη εκατομμύρια likes και φαίνεται ότι οι κόρες της διάσημης τραγουδίστριας έχουν φανατικούς θαυμαστές.

«H Blue έκλεψε την παράσταση σε όλες αυτές τις λήψεις! Είναι τόσο χαριτωμένη» έγραψε ένας φαν.

Η Vanessa Bryant σχολίασε τις φωτογραφίες με μια σειρά από κόκκινες καρδιές.

Οι fans της Beyoncé έχουν χαραγμένη για πάντα στο μυαλό τους τη μέρα που γεννήθηκε η Blue Ivy. Το ίδιο ισχύει και για τα δίδυμα, Rumi και Sir. Ποια, άλλωστε, θα μπορούσε να ξεχάσει την εμβληματική, λουλουδένια εμφάνισή τους με την μαμά τους στο Instagram το 2017;

Η Beyoncé σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της τον Σεπτέμβριο με μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar.

Στη συνέντευξη, μιλά για την καριέρα της και για το πώς διατηρεί την ιδιωτικότητα και την ψυχική της υγεία στον χώρο της show biz.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, σκόπευα να βάλω όρια μεταξύ της σκηνικής μου περσόνας και της προσωπικής μου ζωής. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου συχνά ξεχνούν την πλευρά μου που είναι το θηρίο πάνω στις γόβες στιλέτο, μέχρι να με δουν να ερμηνεύω. Μπορεί να είναι εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου πολύ γρήγορα σε αυτή την βιομηχανία. Σου παίρνει το πνεύμα και το φως, μετά σε φτύνει. Το έχω δει αμέτρητες φορές, όχι μόνο με διάσημους αλλά και παραγωγούς, σκηνοθέτες, στελέχη κ.λπ. Δεν είναι για όλους», είπε στο περιοδικό.

Καλά τα λέει η Beyonce πάντως..