Η Goldie Hawn να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την 3χρονη εγγονή της - Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

15.12.2021
Η Goldie Hawn να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την 3χρονη εγγονή της - Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα
Η Kate Hudson είχε πάντα έναν ισχυρό δεσμό με τη μητέρα της, Goldie Hawn και φαίνεται ότι αυτή η ιδιαίτερη σχέση έχει αποκτήσει και ένα τρίτο μέλος, την τριών ετών κόρη της, Rani Rose. Η σταρ του Xόλιγουντ δημοσίευσε στο instagram την πιο χαριτωμένη φωτογραφία της Hawn και της Rani που γελάνε μαζί.

Η φωτογραφία δείχνει την Hawn να σκάει στο γέλιο κρατώντας ένα ποτήρι κρασί. Η Rani δείχνει ενθουσιασμένη με τον εαυτό της που έκανε τη γιαγιά της να γελάει ενώ κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα φορώντας ένα γιορτινό πράσινο φόρεμα. Όπως μπορείς να δεις και εσύ, οι δύο τους περιτριγυρίζονται από χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα μέλη της οικογένειας, κάτι που έδωσε έμπνευση στην Hudson να γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Το πνεύμα των γιορτών ξεκινάει καλά».

Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός σε παραλία της Σκιάθου μας έφτιαξε τη διάθεση [video]

Η Hawn μιλά συχνά για την ιδιαίτερη σχέση της με τη μοναχοκόρη της και μάλιστα πρόσφατα είπε στο People, «Ο δεσμός μητέρας-κόρης είναι πολύ διαφορετικός. Όταν έκανα τον Wyatt - τον τρίτο μου γιο με τον Kurt – η Kate ήρθε στο νοσοκομείο. Ήταν 7 ετών, με πλησίασε και μου είπε: “Μαμά, είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι το μοναδικό σου κορίτσι”. Της απάντησα “Κι εγώ είμαι τόσο χαρούμενη, γλυκιά μου”». Αυτός ο δεσμός έγινε ισχυρότερος όσο περνάνε τα χρόνια. Η σταρ των Christmas Chronicles πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να εκφράσω την ποσότητα της αγάπης, της χαράς, του γέλιου, της λύπης που μοιραζόμαστε. Με καταλαβαίνει, την καταλαβαίνω. Είμαστε κορίτσια. Μοιραζόμαστε τα πάντα. Είναι η σπουδαιότερη».

Kate Hudson: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου κάνει γυμναστική με την 3χρονη κόρη της

Η Hudson έχει επίσης εκφράσει παρόμοια συναισθήματα για τη βραβευμένη με Όσκαρ μητέρα της, λέγοντας ότι είναι η «δύναμη της ζωής για μένα και την οικογένειά μου». Έτσι, για την Hudson, το να έχει η Rani παρόμοια σχέση με την Hawn όπως έχει η ίδια, σημαίνει τα πάντα για εκείνη — και η αγάπη της Rani για τη γιαγιά της είναι γραμμένη στο πρόσωπο της αξιολάτρευτης μικρούλας.