And Just Like That: Ο Chris Noth εξηγεί γιατί γυρίστηκε όπως γυρίστηκε ΑΥΤΗ η σκηνή

15.12.2021
And Just Like That: Ο Chris Noth εξηγεί γιατί γυρίστηκε όπως γυρίστηκε ΑΥΤΗ η σκηνή
Οι θαυμαστές του έρωτα της Carrie με τον Mr Big είναι ακόμη και σοκ. Αν βέβαια ανήκεις σε αυτούς τους λίγους που δεν ξέρουν ακόμη τι έχει συμβεί στο τέλος του πρώτου επεισοδίου του reboot του Sex and The City μη διαβάσεις παρακάτω λόγω Spoilers.

Ο θάνατος του Mr Big σόκαρε όλο τον κόσμο. Ολοκληρώνοντας την προπόνηση σε ένα ποδήλατο Peloton ο Big έπαθε καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή στο ντους το σπιτιού τους στην αγκαλιά της Carrie που μόλις είχε επιστρέψει.

And Just Like That: O θάνατος που προκάλεσε μικρό... κραχ!

Σε αυτή ακριβώς τη σκηνή αναφέρθηκε ο Chris Noth σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη Vogue απαντώντας, ταυτόχρονα και σε ερωτήσεις θαυμαστών που αναρωτιούνται γιατί η Carrie δεν κάλεσε το 166 αμέσως μόλις είδε τον αγαπημένο του πεσμένο κάτω. Παιδιά, ο Big δεν ήταν να σωθεί, οπότε, στην αγκαλιά της Carrie ήταν το καλύτερο μέρος για να «φύγει».

Έτσι εξηγείται!

Ο Noth θυμήθηκε κουβέντες που είχε παλιότερα με τον δημιουργό της σειράς, Michael Patrick King: «Ένα πράγμα για το οποίο συμφωνήσαμε αμέσως με τον Michael ήταν ότι θέλαμε και οι δύο μια στιγμή Bonnie και Clyde για τους ήρωές μας και συγκεκριμένα τη στιγμή λίγο πριν τους γαζώσουν οι σφαίρες. Ο τρόπος με τον οποίο κοιτάζονται μεταξύ τους ο Warren Beatty και η Faye Dunaway γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το τέλος. Ξέραμε ότι έπρεπε να είχαμε μια τέτοια σκηνή, δεν έπρεπε να πεθάνω ολομόναχος μέσα στο μπάνιο. Έπρεπε να υπάρξει μια τελευταία τιγμή χωρίς λόγια, με ένα βλέμμα μόνο και τελικά, πιστεύω ότι ο King το έκανε τόσο όμορφα».

Ένα ποιητικό τέλος για το διάσημο ζευγάρι ήθελαν, λοιπόν, στο Just Like That.

Sarah Jessica Parker: Δες την στα 17 της χρόνια στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεόραση

«Ήταν πολύ σημαντικό και για τους δυο μας να βρούμε έναν τρόπο να έχουμε αυτή την τελευταία στιγμή μαζί και αυτή δεν θα ήταν αρκετή αν απλά εκείνη έμπαινε στο μπάνιο και με έβρισκε νεκρό. Ήταν πολύ σημαντικό σημείο αυτό. Γι' αυτό και επέστρεψα στη σειρά. Και τα υπόλοιπα είναι απλά η χημεία μου με τη SJ. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια», συνέχισε ο Noth και είπε πολλά περισσότερα στην ουσία.

Η ηθοποιός δεν επρόκειτο ποτέ να συμμετάσχει στο reboot του Sex and the City εξ ου και ο θάνατος του χαρακτήρα του. Αντί να τον «πεθάνουν» όμως, έτσι, «ξερά» ως είδηση, αποφάσισαν να το κάνουν με αυτό τον τρόπο και να του δώσουν μια έξτρα ρομαντική χροιά.

And Just Like That η ζωή συνεχίζεται. Με τις τρεις πρωταγωνίστριες και χωρίς τον Big! Έστω...