Billie Eilish: "Έβλεπα πορνό από τα 11 μου και αυτό κατέστρεψε το μυαλό μου"

15.12.2021
Billie Eilish: "Έβλεπα πορνό από τα 11 μου και αυτό κατέστρεψε το μυαλό μου"
"Αισθάνομαι απίστευτα συντετριμμένη που εκτίθηκα τόσο πολύ", λέει η τραγουδίστρια

Μιλώντας στο "Howard Stern Show", η Billie Eilish δήλωσε πως η παρακολούθηση πορνογραφίας τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει επηρεάσει τις απόψεις της για το σεξ, το σώμα και τον εαυτό της. "Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής", παραδέχτηκε, λέγοντας ότι άρχισε να παρακολουθεί πορνό όταν ήταν 11 ετών.

Monica Bellucci: "Προτιμώ το κρασί και τα ζυμαρικά από εξαντλητικές προπονήσεις και περιοριστικές δίαιτες"

Η τραγουδίστρια είπε ότι οι σεξουαλικές εικόνες την επηρέασε αρνητικά με πολλούς τρόπους. "Πιστεύω ότι κατέστρεψε πραγματικά τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτίθηκα σε τόσο πολύ πορνό", εξήγησε η Billie. Είπε ότι τις πρώτες φορές που έκανε σεξ, "δεν έλεγε όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά" γιατί νόμιζε ότι αυτό έπρεπε να την ελκύει με βάση τα όσα είχε δει.

Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

"Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό αγαπιέται τόσο πολύ, και είμαι τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που σκέφτηκα ότι ήταν εντάξει", είπε η ίδια, προσθέτοντας πως οι απεικονίσεις αυτές άλλαξαν τις αντιλήψεις της για το πώς πρέπει να φαίνονται τα σώματα. "Ο τρόπος που φαίνονται οι κόλποι στο πορνό είναι τρελός. Κανένας κόλπος δεν μοιάζει έτσι. Τα γυναικεία σώματα δεν μοιάζουν έτσι".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Billie είπε ότι δεν φλερτάρει συχνά με άλλους, ενώ δυσκολεύεται να βγει ραντεβού ως διασημότητα: "Είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις ανθρώπους όταν οι άνθρωποι είτε είναι τρομοκρατημένοι από εσένα είτε πιστεύουν ότι δεν μπορούν να σε έχουν".