Ο Ben Affleck είπε πως έπινε γιατί ένιωθε "παγιδευμένος" στον γάμο με την Jennifer Garner και ο κόσμος τον "σταύρωσε"

15.12.2021
Ο Ben Affleck είπε πως έπινε γιατί ένιωθε "παγιδευμένος" στον γάμο με την Jennifer Garner και ο κόσμος τον "σταύρωσε"
Ο ηθοποιός μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ για την πρώην σύζυγό του, αλλά τα όσα είπε δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα φανς του.

Ο Ben Affleck υπήρξε πιο ειλικρινής από ποτέ στην τελευταία του εμφάνιση στο "The Howard Stern Show". Ο ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό του με την Jennifer Garner και τον αντίκτυπο που είχε στα τρία παιδιά τους, λέγοντας: "Ένα μέρος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος".

Ο Ben είπε ότι το διαζύγιο του με την Jennifer, το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2017, ετοιμαζόταν για καιρό, αλλά έμειναν μαζί για χάρη των παιδιών τους. "Έλεγα, 'Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;' Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η λύση", εξήγησε, προσθέτοντας ότι τελικά συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν η σχέση τους να είναι το πρότυπο που έβλεπαν τα παιδιά για το γάμο.

And Just Like That: O θάνατος που προκάλεσε μικρό... κραχ!

Και ενώ το ζευγάρι δεν ήταν πλέον ερωτευμένο, είπε ότι δεν ήταν ο δραματικός χωρισμός που παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης. Όπως είπε, "Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Αυτό συμβαίνει. Είναι κάποια που αγαπώ και σέβομαι, αλλά δεν θα έπρεπε να είμαι πλέον παντρεμένος. Το κάναμε φιλικά. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Είχαμε στιγμές έντασης; Είχαμε διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια, ήταν δύσκολο για εμά, αλλά όλα ήταν πάντα με σεβασμό".

Ο ίδιος τόνισε πως η άποψη των παιδιών του γι' αυτόν ήταν αυτό που τον απασχολούσε περισσότερο, λέγοντας ότι ήξερε ότι ήταν καιρός να αναζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του όταν ένιωσε ότι τα επηρέαζε. "Η θεραπεία για τον εθισμό είναι ταλαιπωρία, υποφέρεις αρκετά που κάτι μέσα σου σε κάνει να νιώθεις τελειωμένος. Είμαι τυχερός γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο πριν χάσω τα πιο σημαντικά πράγματα. Όχι η καριέρα ή τα χρήματά μου - ήταν η σχέση μου με τα παιδιά μου", είιπε, λέγοντας πως αν ήταν ακόμα με την Jennifer, θα έπινε ακόμα.

Jennifer Aniston: Η νέα φωτογράφηση, τα υπέροχα πόδια της και η εγκυμοσύνη

Αλλά δεν ήταν μόνο το ποτό που επηρέασε τα παιδιά του. Ο Ben είπε ότι προσέχει τις προσωπικές του σχέσεις και την προσοχή που "πέφτει" στη ζωή των παιδιών του, αναγνωρίζοντας ότι το ειδύλλιό του με την Jennifer Lopez είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει το κοινό. "Η ευθύνη μου απέναντι στα παιδιά μου είναι η ύψιστη ευθύνη που έχω, επομένως δεν πρόκειται να κάνω κάτι που είναι οδυνηρό ή καταστροφικό για αυτά".

Οι δηλώσεις του Affleck προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media καθώς ο ίδιος φαίνεται να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για τον αλκοολισμό του. "Κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου που πίνεις; Ήσουν μεθυσμένος πριν την παντρευτείς!", αναφέρει ένα σχόλιο στο Twitter.

Το ζευγάρι διατήρησε μια φιλική σχέση μετά το διαζύγιό τους. Η Jennifer είχε μάλιστα επισκεφθεί τον Ben όταν πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Αύγουστο του 2018 και γενικότερα του είχε σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Άδικη λοιπόν η τοποθέτηση του Ben -εκτός κι αν δεν ήθελε να πει αυτό ακριβώς!

H JLo άραγε τι λέει; Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε!