Ben Affleck: Αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς πριν επαναπροσεγγίσει την Jennifer Lopez

16.12.2021
Ben Affleck: Αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς πριν επαναπροσεγγίσει την Jennifer Lopez
Σίγουρα υπήρχαν θέματα να "ζυγίσει"

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του ο Ben Affleck αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για την αναθέρμανση της σχέσης του με την Jennifer Lopez, κάτι που σημαίνει ότι το πολυζητημένο ειδύλλιο, που κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα το 2021, παραλίγο να μη συμβεί ποτέ! Ο Affleck παραδέχτηκε ότι σχεδόν εμπόδισε τον εαυτό του από το να προσεγγίσει την Lopez επειδή είχε πολλές ανησυχίες, οι οποίες δεν υπήρχαν όταν οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά.

Αποκάλυψε, λοιπόν, στον Howard Stern και στην εκπομπή του SiriusXM, ότι ζύγισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bennifer 2.0 επειδή υπήρχαν πλέον στην εξίσωση τρία παιδιά, οι κόρες του Violet και Seraphina και ο γιος του Samuel, από τον γάμο του με την Jennifer Garner. «Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό. Η ευθύνη μου απέναντι στα παιδιά μου είναι η ύψιστη ευθύνη», είπε. «Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα ήταν οδυνηρό ή καταστροφικό για αυτά». Και τώρα που μεγάλωσαν, σίγουρα θα υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερα ζητήματα με τους παπαράτσι και τα ταμπλόιντ από ότι υπήρχαν ήδη όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκονται πλέον σε μια ηλικία όπου η ζωή του Affleck «τα επηρεάζει».

Έτσι, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έπρεπε να πάρει μια τεράστια απόφαση προτού ξανασυναντήσει την Lopez. «Εγώ και η μαμά των παιδιών μου είμαστε διασημότητες», εξήγησε. «Αυτό είναι δύσκολο. Αυτός είναι ένας σταυρός που πρέπει να σηκωθεί». Όπως γνωρίζουμε πλέον, αυτός και η J.Lo αποφάσισαν ότι τα οφέλη υπερτερούσαν των κινδύνων και είναι αχώριστοι από τότε που ξαναβρέθηκαν. Χαρακτήρισε την επανασύνδεση τους «μια μεγάλη ιστορία» και ότι ελπίζει μια μέρα να τα γράψει όλα και να τα μοιραστεί με τον κόσμο .

«Μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα όμορφο για μένα. Και, ξέρετε, ένα από τα πράγματα που πραγματικά εκτιμώ σε όλες τις πτυχές της ζωής μου τώρα, είναι ότι το χειρίζομαι με τρόπο που το αντικατοπτρίζει αυτό», αποκάλυψε στο WSJ Magazine. «Η ζωή μου τώρα αντικατοπτρίζει όχι μόνο το άτομο που θέλω να γίνω, αλλά το άτομο που νιώθω πραγματικά ότι είμαι – κάτι που δεν είναι τέλειο, αλλά κάποιος που προσπαθεί πολύ σκληρά και νοιάζεται πολύ να είναι ειλικρινής, αυθεντικός και υπεύθυνος». Αυτό ακούγεται σαν αληθινή αγάπη για εμάς και δείχνει πόση σκέψη έβαλε στο να αρχίσει μια νέα σχέση με τη Lopez.

Στην ίδια συνέντευξη, βέβαια, ο Ben έκανε μια τοποθέτηση, σχετικά με το γνωστό πρόβλημα του αλκοολισμού του, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε γι΄αυτό την πρώην σύζυγό του. Αν ήταν ακόμα με την Jennifer, θα έπινε ακόμα, είπε κάποια στιγμή στη συνέντευξη. Διάβασε ΕΔΩ και άλλα "όμορφα" που είπε σχετικά!