Θοδωρής Μαραντίνης δεν θα ξαναδείξει τα παιδιά του στο Instagram και εξηγεί γιατί

14.06.2024
Θοδωρής Μαραντίνης δεν θα ξαναδείξει τα παιδιά του στο Instagram και εξηγεί γιατί
Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ για τον Θοδωρή Μαραντίνη και το χαίρεται πολύ.

Για τις αλλαγές στη ζωή του τα τελευταία χρόνια μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, τονίζοντας πως νιώθει πως πρέπει να δώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του, να αφήσει τη δουλειά του, να βάλει καλύτερα όρια «γιατί μέχρι στιγμής είναι όλο δουλειά ή παιδιά, πρέπει να βρω χώρο για τον εαυτό μου μετά από τόσα χρόνια το αξίζω», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην «πουλάει» την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

«Πλέον δεν μαθαίνετε κάτι για εμένα, δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram αυτό είναι μια αλλαγή δική μου», είπε και συνέχισε:

«Κάνω κι εγώ την κριτική μου και βλέπω πως δεν υπάρχει λόγος. Ένας άνθρωπος που έχει πάνω από 1000-1200 followers σημαίνει ότι το Instagram του είναι επαγγελματικό. Ότι ανεβάζουμε σημαίνει ότι το κάνουμε για δουλειά. Άρα λέω γιατί να ανεβάζω εγώ τα παιδιά μου για δουλειά; Δεν είναι υγειές, δεν αφορά τα παιδιά μου. Η δουλειά μου δεν είναι τα παιδιά μου, να τα πουλάω για να πάρω likes, για να έρθουν στη συναυλία μου, για να κάνω ένα εμπορικό. Δεν χρειάζεται», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου χώρισαν το 2018 ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα 8 σε γάμο και δύο παιδιά και το διαζύγιό τους μόνο βελούδινο δεν ήταν (και ούτε είναι ακόμη).

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 18:36